"Нам нічого не завадить": Тимошенко прокоментувала інцидент на мітингу в Білій Церкві

"Нам нічого не завадить": Тимошенко прокоментувала інцидент на мітингу в Білій Церкві

Фото: УНІАН

Політик назвала атаку виявом безпорадності влади.

Вдень на Контрактовій площі в Києві були посилені заходи безпеки. Туди прибули бійці Нацгвардії, поліція діалогу, також стояло кілька автозаків, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Так охороняли порядок на зустрічі Юлії Тимошенко з киянами, де зібралося кілька тисяч осіб. Кандидат у президенти України виступала зі сцени більше години. У той самий час поруч розгорнули плакати "Хто замовив Катю Гандзюк". Активісти вимагали покарати винних у її загибелі. Раніше вони заявляли про причетність до злочину представників БПП та "Батьківщини". Ця політична сила запевнила, що голова Херсонської облради вже не є членом їхньої партії.

Зустріч Юлії Тимошенко з киянами відбулась за посилених заходів безпеки

Зустріч Юлії Тимошенко з киянами відбулась за посилених заходів безпеки

Тим часом сама Тимошенко прокоментувала атаку димовими шашками, що сталася напередодні під час мітингу в Білій Церкві. "Нам нічого не завадить, запам’ятайте! І всі ці провокації нічого не варті – це тільки демонструє слабкість сьогоднішньої влади, демонструє її абсолютну безпорадність проти розуміння українців, що сьогодні треба іти і повністю перебудовувати свої життя", - заявила вона.

Тим часом поліція Київщини ще з'ясовує мотиви чоловіків, які хотіли зірвати зустріч Тимошенко з виборцями в Білій Церкві. Там іще до початку виступу анонім повідомив про замінування автомобіля, що стояв за сценою. Після того, як фахівці все перевірили, а Тимошенко вийшла на сцену, кілька чоловіків кинули в натовп димові шашки. Загалом правоохоронці затримали сімох людей – зокрема й тих, хто приніс піротехніку, але не встиг використати. Проти двох чоловіків, які запалили шашки, копи відкрили кримінальні провадження за хуліганство.

Фото: ТСН.ua

Повʼязані теми:

Наступна публікація