Нардеп Барна порівняв із шакалами мітингувальників, які його побили

Нардеп Барна порівняв із шакалами мітингувальників, які його побили

Фото: Фото Івана Гребенюка/ТСН

Депутат вважає, що нападники діяли за гроші.

Народний депутат Олег Барна порівняв із шакалами мітингувальників, які побили його під час мітингу під Верховною Радою 17 жовтня.

"Як людина може озвіріло кидатися, проклинати, коли він мене не знає? Упізнав, але позиції моєї не питає. Очевидно, що так діє натовп шакалів, які кидаються на одного, тому що один на один вони тікають. Або собаки діють за командою "фас", і побігли відпрацьовувати гроші", — сказав Барна у коментарі виданню InfoResist.

Депутат вважає, що ті, хто його атакував, "проплачені люди", а справжні майданівці, на його думку, такого б не зробили.

"Штовхали, кричали, обзивали, погрожували. Проплачений джміль, який відпрацьовує гроші. Нормальні люди, які були в АТО, які були на Майдані, ніколи такого б не зробили", – сказав Олег Барна.

Нагадаємо, 17 жовтня біля Верховної Ради побили народного депутата від БПП Олега Барну. Мітингувальники оточили його та вимагали йти працювати. На захист нардепа кинувся Міхеїл Саакашвілі, котрий закликав учасників акції не застосовувати силу. Попри це, Барна дістав кілька ударів та пройшов крізь «коридор ганьби». Згодом правоохоронці допомогли депутатові дійти до готелю «Київ». Інформації щодо стану здоров’я Барни після цих подій наразі немає, однак дехто з очевидців пише в соцмережах, що народному обранцю перепало добряче.

У столиці день протестів закінчився чотирма постраждалими

У столиці день протестів закінчився чотирма постраждалими

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація