Нардеп показав шикарну віллу екс-глави ГПУ Піскуна під Каннами

Розкішний будинок записаний на компанію дружини колишнього чиновника. 

Колишній генеральний прокурор України Святослав Піскун володіє шикарним маєтком на Лазуровому узбережжі Франції. Про це у своєму блозі на "Українській правді" написав народний депутат від БПП Сергій Лещенко.

Віллу Піскуна знайшли у містечку Ле Канне поблизу Канн. Повна адреса "гніздечка" тричі генерального прокурора: 1745 Chemin des Collines, Le Cannet, France 06250.

Маєток екс-очільника ГПУ оформлений на компанію SCI Kuasar, яку у 2011 році придбали дружина Піскуна Світлана та його донька Тетяна Іващенко.

"Саме тут і жив Піскун, коли в часи Януковича втік з України", - написав Лещенко, додавши витяги із реєстру французьких компаній, а також кадастру міста Ле Канне.

Піскун має шикарну віллу / Фото: Українська правда

Піскун має шикарну віллу / Фото: Українська правда

Також, за словами Лещенка, Піскун підробив документи і проставив фальшиві штампи у свій закордонний паспорт, аби створити хибне уявлення, що в часи президенства Віктора Януковича він жив в Україні, а тому мав право балотуватися на виборах 2014 року.

За словами нардепа, Піскун вже під слідством.

"Я вже не один місяць намагаюся порушити кримінальне провадження проти Піскуна за підробку документів. Нарешті, минулого тижня отримав з прокуратури Києва позитивну відповідь – екс-генпрокурор тепер під слідством. Сподіваюсь, що цей епізод доповнять незаконним збагаченням і хабарництвом, а вілла на Лазурному узбережжі Франції з місця перепочинку від української буденності перетвориться на речовий доказ у справі", - резюмував політик.

Піскун вже під слідством, стверджує Лещенко / Фото: Українська правда

Нагадаємо, раніше шикарний будинок "діамантового" прокурора зняли з висоти пташиного польоту. Корнієць збудував собі маєток із озерцем та розкішним садом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація