Нардеп Єгор Соболєв заявив про створення нової партії

Нардеп Єгор Соболєв заявив про створення нової партії

Фото: ТСН.ua

Ця політсила буде "за Україну і проти корупції".

Народний депутат України Єгор Соболєв вирішив створити нову партію. Про це він оголосив у відеозверненні, оприлюдненому у Facebook.

"Починаю робити політичну партію, яка за Україну і проти корупції одночасно. Це мій головний висновок з голосування України в неділю", – заявив депутат і закликав долучатися до створення політсили.

Соболєв зазначив, що підтримував усі добрі ініціативи президента Петра Порошенка і протидіяв йому, коли вважав, що він зраджував національним інтересам. Так само депутат  ставитиметься до рішень новообраного президента Володимира Зеленського.

"Але я не хочу залишати нашим дітям завдання перемогти топ-корупцію, утвердити правосуддя, дійти до економічного піднесення та перемогти у війні за незалежність. Цього неможливо досягти, поки ми не приведемо до влади людей, які будуть і принциповими, і ефективними. Я вже розпочав пошук таких", – заявив депутат.

Нагадаємо, 10 квітня народні депутати Єгор Соболєв та Семен Семенченко оголосили про намір вийти з об’єднання "Самопоміч". Соболєв розповів, що він вирішив вийти з партії після подій на Грушевського 2018 року, коли поліція розібрала табір протестувальників, які підтримували Міхеіла Саакашвілі. 

Соболєв розповів, чи підтримає команду Зеленського

Соболєв розповів, чи підтримає команду Зеленського

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація