Наймолодший в історії ВР: у "Голосі" обрали нового очільника фракції

Наймолодший в історії ВР: у "Голосі" обрали нового очільника фракції

Фото: Право на владу

Ексголова фракції Сергій Рахманін тепер займатиметься вирішенням безпекового питання.

Новим головою фракції "Голос" у Верховній Раді буде Ярослав Железняк, перший заступник голови комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики.

Про це нардеп сповістив у своєму Telegram-каналі. Відповідний допис також з'явився у Facebook партії "Голос".

"Новий рік починаю з нових викликів. Щойно колеги з "Голосу" обрали мене новим головою нашої фракції, а Романа Костенка — заступником.

Тепер у наступному році планую працювати так, аби бути не лише наймолодшим керівником фракції в історії Верховної Ради, а й найефективнішим для нашої команди", — написав Железняк. 

Як повідомили у "Голосі", фракція ухвалила рішення про ротацію на посаді голови фракції, задовольнивши заяву Сергія Рахманіна. Новим головою фракції обрано Ярослава Железняка.

Ексочільник фракції Сергій Рахманін прокоментував ротацію:

"Головування у фракції не є пожиттєвим привілеєм чи довічним ув’язненням. Ротація керівництва є не тільки нормальним, а й необхідним процесом для молодої політичної сили, де є достатня кількість яскравих, самодостатніх особистостей.

У час, коли безпекові питання набули надзвичайної гостроти, є нагальна потреба зосередитися на цій проблематиці (Рахманін є членом комітету ВР з питань національної безпеки. — Ред.). Мої знання та досвід мають бути максимально використані у цій сфері з огляду на те, що у фракції є політики, спроможні ефективно нею керувати".

Повʼязані теми:

Наступна публікація