Найєм заявив, що Порошенко відмовився зустрітися з представниками мітингувальників

Найєм заявив, що Порошенко відмовився зустрітися з представниками мітингувальників

Фото: УНІАН

В АП не захотіли приймати двох депутатів.

Народний депутат Мустафа Найєм заявив, що президент України Петро Порошенко відмовився зустрітися з представниками мітингувальників, які виступають за «велику політичну реформу».

Разом з Найємом до Адміністрації президента прийшли депутати Світлана Заліщук, Сергій Лещенко, Юрій Левченко та Юрій Дерев'янко. За словами Найєма, Порошенко захотів зустрітися тільки з частиною цієї групи (з усіма, окрім Левченка і Дерев'янка).

Мустафа Найєм заявив, що для мітингувальників це неприйнятно.

Президент не захотел встретиться с представителями акции Большая политическая реформа. Вместе со мной пришли Светлана З...

Опубліковано Mustafa Nayyem 18 жовтня 2017 р.

Сергій Лещенко на своїй сторінці у Facebook написав: «Перший заступник глави АП Віталій Ковальчук повідомив, що готові прийняти лише трьох депутатів – без Левченка і Дерев'янка. Ми не вважає за можливе брати участь у такій зустрічі без колег».

 

Нагадаємо, від 17 жовтня в Києві представники різних політичних сил протестують під стінами Верховної Ради за проведення політичної реформи. Урядовий квартал був перекритий правоохоронцями, між ними та демонстрантами час від часу виникали сутички.

Мітингувальники вимагають зміни виборчого законодавства, зняття депутатської недоторканності та створення антикорупційного суду. Увечері демонстранти розійшлися, але біля Верховної Ради залишилися намети з "оргкомітетом" мітингу.

Організатори мітингу заявляють, що їхня акція була результативною і закликають своїх прибічників продовжити її у четвер, 19 жовтня.

Під Радою відбулась штовханина правоохоронців та мітингувальників

Під Радою відбулась штовханина правоохоронців та мітингувальників

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація