НАЗК оприлюднило результати перевірки декларації Порошенка

НАЗК оприлюднило результати перевірки декларації Порошенка

Петро Порошенко / Фото: Сайт президента України

У відомстві дані вважають достовірними. 

Національне агентство з питань запобігання корупції 28 серпня відзвітувало про результати перевірки декларації про доходи президента України Петра Порошенка.

Про це повідомляє прес-служба відомства. 

Агентство розглядало декларації за 2015 та 2016 роки. На засіданні було ухвалене рішення про затвердження результатів повної перевірки.

"За результатами перевірки уповноважені особи НАЗК встановили достовірність задекларованих відомостей у деклараціях за 2015 і 2016 роки. Точність оцінки задекларованих активів відповідає даним, отриманим з наявних джерел. Також не виявлено конфлікту інтересів та ознак незаконного збагачення", - йдеться у повідомленні.

У відомстві наголосили, що в процесі використовували дані національної автоматизованої інформаційної системи департаменту Державної автомобільної інспекції, Державного суднового реєстру України та суднової книги України, держреєстру речових прав на нерухоме майно, реєстру іпотек, єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна, держреєстру цивільних повітряних суден України, земельного кадастру, реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, реєстру фізичних осіб – платників податків, держреєстрів патентів України, а також  інформацію, отриману на запити від державних органів.

Українці побачили декларацію Петра Порошенка

Українці побачили декларацію Петра Порошенка

Нагадаємо, раніше у НАЗК заявляли про наміри змінити порядок проведення повної перевірки e-декларацій. Чиновники планували змінити критерії, за якими уповноважені особи Агентства  приймають рішення про початок перевірки. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація