Адвокатка Гримчака стверджує, що в урядовця знайшли календарики, а не півмільйона доларів

Адвокатка Гримчака стверджує, що в урядовця знайшли календарики, а не півмільйона доларів

Фото: УНІАН

Гримчака затримали напередодні увечері.

Адвокатка затриманого заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрія Гримчака заявила, що у її підзахисного правоохоронці вилучили власні кошти. А замість півмільйона доларів "були календарики".

Про це в коментарі theБабелю повідомила адвокатка затриманого Тетяна Матяш.

"У пана Гримчака взагалі нічого не вилучали, наскільки я знаю. При затриманні у нього не було коштів, вдома також не знайшли ніяких валютних коштів. "Календарики", як я їх називаю, або "куклу", як їх називають слідчі органи, знайшли в автомобілі, яким користувався Ігор Овдієнко", - зазначила Матяш.

Нагадаємо, увечері 14 серпня співробітники СБУ та НАБУ затримали на хабарі в 480 тис. доларів США заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрія Гримчака. У ГПУ кажуть, що справа стосується хабаря за вплив на суд та Мінкультури. 

Крім того, у ЗМІ з'явилась інформація, що Гримчака затримали з його нібито "помічником". У нього на місці затримання знайшли відповідні візитівки. Утім в МінТОТ згодом заявили, що справа із затриманням та хабарем не стосується діяльності їхнього відомства. А посади помічника заступника міністра в них узагалі немає. 

Детальніше про те, як і за що затримали Юрія Гримчака - читайте у матеріалі ТСН.ua.

Заступника міністра з питань окупованих територій Гримчака затримали на отриманні хабара

Заступника міністра з питань окупованих територій Гримчака затримали на отриманні хабара

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Затримання Гримчака
Наступна публікація