Недруги дошкуляють посольству України в США фейковими дзвінками - Чалий

Недруги дошкуляють посольству України в США фейковими дзвінками - Чалий

Він вказав на кілька нових спроб "шахрайських дій" у різних штатах США.

Посол України в Вашингтоні Валерій Чалий розповів про нові спроби "недругів" зірвати роботу посольства шляхом інформаційних атак, зокрема, "фейкових дзвінків" від його імені американським партнерам.

Про це він повідомив у власному Facebook.

Мушу повідомити друзям про продовження системного застосування елементів інформаційної війни проти України на теренах...

Опубліковано Валерієм Чалим (Valeriy Chaly) Четвер, 8 листопад 2018 р.

"Мушу повідомити друзям про продовження системного застосування елементів інформаційної війни проти України на теренах Сполучених Штатів. Маємо за останній тиждень додаткові факти атак на Посольство України в США", - зауважив дипломат.

Він розповів про кілька нових спроб "шахрайських дій" у різних штатах США. "Зафіксували спроби вийти на губернаторів для організації провокацій (оперативно нами зупинені). Активність перемістилася навіть на рівень великих і маленьких міст. Зловмисники користуються притаманною американцям довірливістю",-  додав посол.

Останніми прикладом, за його словами, стали "провалена спроба вийти на мера Сан-Франциско", яка була професійно викрита, а також розмова з мером Севастополя (штат Каліфорнія) "фейкового посла України", яка, на жаль, відбулася.

"Комусь, мабуть, недостатньо включити посла України в США до російських санкційних списків. Очевидно, є бажання ускладнити нам роботу", - додав Чалий.

В якості звернення особам, зацікавленим у зриві роботи посольства, Чалий написав російською: "Мы понимаем ваши цели и масштабы задействованных ресурсов. Знаем, что вы не собираетесь прекращать эту системную атаку. Поэтому ещё активнее будем работать в США, защищая национальные интересы нашей страны и укрепляя стратегическое партнерство Украины и США".

В Росії сильно помиляються щодо позиції Трампа – Чалий

В Росії сильно помиляються щодо позиції Трампа – Чалий

Нагадаємо, що США запровадили нові санкції через агресію Росії проти України

Повʼязані теми:

Наступна публікація