"Ніколи не бачив". Богдан заперечив зустріч з одіозним бізнесменом, причетним до відмивання "грошей Януковича"

"Ніколи не бачив". Богдан заперечив зустріч з одіозним бізнесменом, причетним до відмивання "грошей Януковича"

Фото: УНІАН

Керівник офісу президента спростував зв’язки з бізнесменом Семом Кисліним.

Керівник Офісу президента України Андрій Богдан запевнив, що не знайомий із бізнесменом Семом Кисліним, причетним до відмивання грошей соратниками Віктора Януковича, і не зустрічався з ним у США під час офіційного візиту, як пишуть ЗМІ.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"У відповідь на чисельні запити журналістів радий повідомити, що ніколи не бачив та не спілкувався з американським громадянином Семом Кисліним, ні в США, ні в Україні", - написав керівник ОП.

Окрім цього Богдан запевнив, що "не тиснув на суддів, поважаю журналістів і не п’ю кров малолітніх, незалежно від мови, якою вони розмовляють".

"Прошу медіа, що публікують ці історії, дотримуватися загальноприйнятих стандартів журналістики та подавати мою точку зору, оприлюднюючи сенсацію про подію, якої не було в моєму житті", - закликав він.

У відповідь на чисельні запити журналістів радий повідомити, що ніколи не бачив та не спілкувався з американським...

Опубликовано Андреем Богданом Среда, 9 октября 2019 г.

Нагадаємо, раніше видання The Insider, провівши розслідування з українською програмою антикорупційних розслідувань "Схеми", повідомило, що під час візиту до США у вересні президент України Володимир Зеленський та керівник його Офісу Андрій Богдан нібито зустрічалися з бізнесменом Семом Кисліним, якого пов'язують із міжнародним криміналітетом. За часів президентства Порошенка в Україні в рамках антикорупційних розслідувань були заарештовані активи Кисліна, які назвали "грошима Януковича".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Відставка Богдана
Наступна публікація