Новий бойфренд Тимошенко раніше займався вибиванням грошей з боржників

Новий бойфренд Тимошенко раніше займався вибиванням грошей з боржників

Подейкують, Євгенія переписує на Чечоткіна власність сім'ї / Фото: byut.com.ua

Журналістам на очі Артур Чечоткін воліє не потрапляти.

Новий бойфренд доньки екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенії із кінця 90-х живе в Америці. Щоправда, про Одесу, де народився і виріс, не забув: гостює в бабусі, навідує друзів. Тут навіть мав свій бізнес, повідомляє ТСН-Особливе.

Де він живе наразі – невідомо. Кажуть, постійно перебуває поруч із Женею. Разом їх бачили в Києві, Дніпропетровську і Празі - там зараз живе батько Євгенії. Журналістам на очі Артур Чечоткін воліє не потрапляти. Але ТСН Особливе почула його голос. По телефону.

"Зробіть мені послугу, забудьте цей номер і більше ніколи не звертайтеся сюди ... Займайтеся своїми справами ... Давайте, щоб ми не лаялися. А то я почну своє розслідування. Дякую", - таким не багатослівним виявився Артур.

Чому в такій таємниці Женя і Артур тримають свої стосунки? Одне з інтернет-видань припускає, що донька Тимошенко вже переписує на одесита свій бізнес.

"Її коханий уже отримав право власності на дебаркадер (плавучий причал із надбудовами), який до цього був оформлений на офшорну компанію Тимошенко. Брокери розповідають, що Чечоткіну вже пропонували 800 тисяч доларів США, та він поки що утримується від продажу... Італійські офіціанти розказували нашим колегам, що Тимошенко хоче оформити на Чечоткіна частину ресторану, яким вона володіє в Римі".

З колишнім життям Артур наразі потроху прощається. Рік тому він відкрив в Одесі колекторську компанію. І закрив - щойно розпочався його роман із Тимошенко. ТСН розшукала колишню працівницю фірми. У новому Жениному бойфренді дівчина впізнала колишнього господаря. Каже, останню зарплатню з нього ледь вибили.

"Ми не знали нічого. Він засновник. Він приїжджав, передавав гроші на зарплату і все. Це буде важко його знайти, серйозно. Шукати, де він сидить і чим він займається - це взагалі нереально і неможливо. Він втрачений просто. Він не платив нам вчасно зарплату. Просто ми видзвонювали та вибивали цю зарплату. Чесно, я вам раджу справ особливо з ним не мати

Водночас додає, що він досить скромний.

"Дуже скромний. Спокійний, дуже спокійний ... Дружина начебто є. Була якась розмова, і він ляпнув комусь, що одружений. Ну він нормально зовні виглядає, мужик як мужик ..."

Тепер у будинку, де була фірма бойфренда Тимошенко, працюють нові люди. Власник приміщення - бізнесмен Едуард - телефоном розповів, що цілий рік здавав поверх для Артура, але більше з ним ніяких справ не хоче мати. Бо той йому кілька місяців не платив 20 тисяч гривень за оренду.

"Я вам скажу відверто, якби я його не знайшов, він би напевно і не повернув. Він повинен був від мене з'їхати і забрати речі, якісь там номінальні, ну ксерокс якийсь, бак для питної води. Загалом, приїхав його якийсь там друг, забрав це все, я наносився там особисто, перехрестився 10 разів. Сказав, слава богу, що я з ним уже все вирішив. Ось така він людина. Його виловити практично неможливо. Він ось такий хлопець несерйозний. Я вам кажу, він такий товариш, слизький",  - підсумував Едуард.

За словами Едуарда, Артур часто мотався за кордон. У США він має посвідку на проживання. На американському сайті з нерухомості навіть є світлина одного з будинків, де Артур придбав житло. А ще ТСН вдалося дізнатися, що у Нью-Йорку - на людину з іменем Артур Чечоткін зареєстровано сім квартир. Усі вони розташовані по сусідству у Брукліні. Також в американському реєстрі фізичних осіб офіційно можна придбати інформацію про те, що нью-йорківець Артур Чечоткін - не одружений і не має судимості у США.

І в Брукліні, і в Одесі люди, які знають кавалера Євгенії Тимошенко, його потайливості не дивуються. Кажуть, в Артура ніколи не було постійного бізнесу. Він завжди з'являється там, де є зиск.

Де живе новий хлопець доньки Тимошенко - загадка

Де живе новий хлопець доньки Тимошенко - загадка

Повʼязані теми:

Наступна публікація