"Нового обличчя на Банковій недостатньо": Вакарчук розповів про майбутні стосунки із Зеленським

"Нового обличчя на Банковій недостатньо": Вакарчук розповів про майбутні стосунки із Зеленським

Фото: instagram.com/okeanelzy_official

За його словами, президент мусить виконати свої обіцянки.

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук заявив, що його нова партія "Голос" підтримуватиме більші зміни, ніж пропонуватиме новий президент Володимир Зеленський, а також "змусить його відповідати", якщо він не виконає свої обіцянки.

Про це він розповів під час презентації своєї партії 16 травня на Старокиївській горі.

"Я скажу вам так: якщо президент пропонуватиме зміни, ми будемо виступати за ще більші зміни. Якщо він забуде про свої обіцянки, ми змусимо його відповідати перед виборцями. Нам потрібні справжні зміни, а не їх імітація", - заявив Вакарчук.

Він також зазначив, що президент повинен бути підзвітний народові. Водночас, його партія не покладає великих надій на нього.

"Стара політика – це сліпа віра у нового президента. Ми це проходили у 2004-му, ми це проходили у 2014-му. І ми з вами заплатили велику ціну за те, щоб усвідомити: нового обличчя в кабінеті на Банковій недостатньо. Ми не покладаємо всіх надій на президента. Ми віримо в народ. А президент має бути підзвітним народові", - підкреслив Вакарчук.

Нагадаємо, 16 травня співак Святослав Вакарчук оголосив про створення своєї партії "Голос". Він також наголосив, що разом із нею візьме участь у майбутніх парламентських виборах.

Йога і котики: Святослав Вакарчук нарешті відкрив офіційний акаунт в Instagram

Йога і котики: Святослав Вакарчук нарешті відкрив офіційний акаунт в Instagram

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація