Обійми по-службовому: хто, з ким і чому обіймається у Верховній Раді

Обійми по-службовому: хто, з ким і чому обіймається у Верховній Раді

Депутати до виявів приязні ставляться по-різному.

Українські народні обранці не лише б’ються і сваряться у Верховній Раді, але й обіймаються там. Причому часто це роблять політики із протилежних таборів, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Вікторію Сюмар до одруження ловили за обіймами з Юрієм Березою. У відповідь на запитання про це він обійняв журналістку. Сюмар пояснила, що обійматися – то нормально для людини. "Кажуть, що для того, щоб бути повноцінною людиною, треба обійматися не менше 21 разу на день. Бо діти, які недообіймані, вони потім часто такі їжачки. Я теж інколи буваю таким їжачком – і здається, що страшно обійняти, бо зараз вколешся", - сміється вона.

Депутатські обійми: з ким нардепи фліртують у Верховній Раді

Депутатські обійми: з ким нардепи фліртують у Верховній Раді

На таку статистику Максим Бурбак обійняв журналістку і заявив, що йому лишилося на сьогодні ще 20. "Люблю обійми свого чоловіка", - заявила Ганна Гопко. На запитання про часті обійми на нардепом Романюком – відповіла: "Ні, ну є депутати, які обіймають, це в рамках етики і колежанських відносин". Вадим Новинський не зміг пригадати, щоб цілував чи обіймав жінок у Верховній Раді, а от чоловіків – точно обіймав. "Ну ми намагаємося якось так, по-службовому, якимось таким чином – депутатським", - сказав політик.

"В останні роки стало якось модним, коли чоловіки обіймаються при зустрічі. До цього можна по-різному ставитися", - пояснив Антон Кіссе. "Я не розумію тих, хто обіймається з чоловіками, бо це з брежнєвських часів, коли чоловіки з чоловіками в губи цілувалися", - заявив Сергій Соболєв. Водночас Бурбак не приховує, що обіймається з колегами по фракції та не вбачає в цьому нічого поганого.

Кореспондент ТСН Дар’я Счастлива

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація