Очільник МОЗ Степанов йде на вибори до Одеської облради

Очільник МОЗ Степанов йде на вибори до Одеської облради

Фото: УНІАН

Степанов йде від пропрезидентської партії "Слуга народу".

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов очолив список партії "Слуга народу" на запланованих виборах на 25 жовтня до Одеської обласної ради. Своє рішення він пояснив бажанням посилити команду президента і покращити Одеську область.

Про свої політичні плани очільник МОЗ написав у Fаcebook.

"Я ухвалив рішення посилити команду президента в Одеській області та погодився очолити список партії "Слуга Народу" до обласної ради", - заявив міністр охорони здоров'я України.

Степанов зауважив, що він "не політик, а державний менеджер", але йому не байдужий Одеський регіон, який, за словами міністра, заслуговує на реальні зміни. Але, на його думку, оновлення можливе,якщо там буде команда президента.

"Разом з усією країною, Одещина заслуговує на реальні зміни, які розпочав президент. Але реалізувати їх можливо тільки за наявності його команди у місцевій владі. Це унікальний шанс на зміни, який ми не можемо втратити", - написав Степанов. 

Я працюю в команді Президента України Володимира Зеленського на посаді Міністра Охорони здоров'я. Я не політик, а...

Опубликовано Максим Степанов Среда, 16 сентября 2020 г.

Як відомо,  від 2008 до 2010 року Максим Степанов був першим заступником тодішнього голови Одеської ОДА. Втім уже за шість років Степанов повернувся у політику і  у грудні 2016 року очолив Одеську область. На посаді міністра охорони здоров'я України він працює від березня 2020 року.

Нагадаємо, 5 вересня в Україні офіційно розпочався виборчий процес місцевих виборів. Вибори-2020 відбудуться за новими правилами у зв'язку з початком дії нового Виборчого кодексу.  

За п'ять днів виборчого процесу поліцейські розпочали 13 кримінальних проваджень, із яких 9 – пов’язані з порушенням виборчого законодавства. Здебільшого повідомлення пов’язані з порушенням порядку ведення агітації та підкупом виборців.

Партія "Слуга народу" визначилася з кандидатурою на посаду мера Києва

Партія "Слуга народу" визначилася з кандидатурою на посаду мера Києва

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Вибори
Наступна публікація