Один з лідерів "ОПЗЖ" Рабінович запропонував делегувати депутатів на парад в Москві

Один з лідерів "ОПЗЖ" Рабінович запропонував делегувати депутатів на парад в Москві

Фото: ТСН.ua

Опозиціонер вважає, що депутати мають відвідати парад з нагоди 75-річчя перемоги у Другій світовій війні.

Один з лідерів політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" Вадим Рабінович переконаний, що Верховна Рада має сформувати делегацію для участі в параді з нагоди 75-річчя перемоги у Другій світовій війні, який відбудеться в Москві.

Про це він заявив 17 лютого на засіданні погоджувальної ради парламенту.

За словами депутата, "українці разом з росіянами звільняли від нацистів як російські, так і українські міста і в цей день повинні бути разом"

"Наближається велика дата - 75-річчя перемоги над фашизмом. Я переконаний, що Верховній Раді треба сформувати парламентську делегацію для участі в параді Перемоги в Москві", - сказав Рабинович.

Під час виступу Рабіновича з ним вступила у словесну перепалку нардепка від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко. А Ярослав Железняк з фракції "Голос" пояснив, що ті, хто так хочуть поїхати на уклін до Путіна, можуть їхати, однак після не повертатися до Києва, а залишатися в Кремлі.

Нагадаємо, очільник Кремля раніше закликав світових лідерів приїхати на парад з нагоди 75-річчя перемоги у Другій світовій війні. до Москви, аби продемонструвати прихильність "ідеалам миру, свободи і справедливості". Відомо, що на пропозицію вже відгукнувся президент Франції Емануель Макрон.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація