"Одні п***рам пишуть, інші – шл*ндрам": скандаліст Кива прокоментував листування Яременка з повією

"Одні п***рам пишуть, інші – шл*ндрам": скандаліст Кива прокоментував листування Яременка з повією

Фото: УНІАН

У Верховній Раді виник новий секс-скандал.

Народний депутат України від "Опозиційної платформи-За життя" Ілля Кива емоційно прокоментував листування з повією його колеги зі "Слуги народу" Богдана Яременка.

"Одні п***рам пишуть, інші – шл*ндрам". Кого ви сюди понабирали, я прошу вибачення? Не треба поводити себе так аморально: замовляти повій, замовляти хлопчиків. Ви що творите?", – сказав Кива у сесійній залі, голосно сміючись.

Депутат припустив, що після "першої зарплатні у конвертах" його колеги почали замовляти собі повій по 100 доларів. 

Зазначимо, що Ілля Кива і сам нещодавно потрапив у скандал. Він просто у залі засідань Верховної Ради смикав пах після листування із абонентом "Юлія конкурс краси Одеса". Припускають, що він спілкувався із моделлю з Одеси Юлією Панкратовою.

Як повідомлялося, Богдан Яременко попався на листуванні з повією, з якою домовлявся про зустріч, і все це відбувалося просто в залі під час пленарного засідання. На фото видно, як Яременко, не відриваючи пальця від кнопки для голосувань, листувався з 32-річною Аліною, яку питав про умови зустрічі. Жінка виклала свої розцінки та описала, які секс-послуги пропонує, а на які має табу. Сам нардеп потім заявив: скандал організував він сам.

Ввечері Яременко видалив у фейсбук свій допис, в якому хвалився ідеєю фейкової переписки, та написав новий, в якому вибачився перед усіма – від дружини до президента.

Секс-скандал на зло папараці: нардеп Богдан Яременко вибачився за свою витівку

Секс-скандал на зло папараці: нардеп Богдан Яременко вибачився за свою витівку

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація