Офшори, надра, статки депутатів: Данілов заявив, що на наступних засіданнях РНБО буде "ще більше і все цікавіше"

Офшори, надра, статки депутатів: Данілов заявив, що на наступних засіданнях РНБО буде "ще більше і все цікавіше"

Фото: УНІАН

Секретар РНБО обіцяє, що все, що поцупили від 1991 року в українського народу, буде повернено українському народу.

На наступних засіданнях Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) ухвалюватимуть рішення щодо офшорів, власності депутатів та державних надр.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" на каналі "Україна" у п'ятницю, 19 лютого.

"Далі буде. Далі будуть офшори, далі буде власність, далі буде все, що поцупили від 1991 року в українського народу, буде повернено українському народу. Більш того, я можу сказати, всі ці депутати, які сьогодні сидять, в яких становлять статки 300 мільйонів, 400 мільйонів. Люди добрі, де ви це взяли? Ви жодного разу не працювали в бізнесі. Ви постійно працювали на тих посадах, у вас статки на мільярди. Зупиняється все це. І повірте, найближчим часом на наступних засіданнях Ради нацбезпеки і оборони ви побачите ще більше і все цікавіше. І там будуть депутати, і там будуть багато тих людей, які жодного разу не працювали ніде, а мають сьогодні величезні статки, всі будуть повертати", - сказав він.

За словами Данілова, окремим питанням засідань РНБО буде ситуація довкола українських державних надр.

"І те, що стосується українських надр. Це буде окрема взагалі ситуація, коли забрали все, що можна забрати, коли жодної копійки не сплачують до бюджету і потім волають, що ми переживаємо за народ. Не треба. Закінчилися ці часи", - заявив секретар РНБО.

Нагадаємо, що 19 лютого на засіданні РНБО було ухвалено рішення про введення санкцій щодо Віктора Медведчука та низки інших осіб і компаній. Санкції були застосовані до восьми фізичних та 19 юридичних осіб.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Новини України: РНБО запровадила санкції проти Медведчука та його дружини Оксани Марченко

Новини України: РНБО запровадила санкції проти Медведчука та його дружини Оксани Марченко

Повʼязані теми:

Наступна публікація