Олександр Мороз заявив, що знімає свою кандидатуру з виборів президента

Олександр Мороз заявив, що знімає свою кандидатуру з виборів президента

Фото: УНІАН

Вибори він назвав "політичним фарсом".

27 березня очільник "Соціалістичної партії" Олександр Мороз заявив, що знімає свою кандидатуру з президентських виборів, які відбудуться 31 березня.

Про це політик повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Він розповів, що політрада партії, що висунула його кандидатуру, проаналізувала виборчу кампанію і зробила висновок про підготовку "небувалої безцеремонної фальсифікації виборів".

Нинішню кампанію Мороз назвав "псевдодемократичним прикриттям боротьби олігархів з олігархами за доступ до влади задля своїх корисливих інтересів".

Через це актив партії вирішив, що продовжувати участь Мороза у цьому "політичному фарсі" недоцільно.

"Враховуючи викладене, прошу не вважати з цього часу мене кандидатом на пост Президента України", - написав Мороз.

ЗАЯВА Політрада партії, що висунула мою кандидатуру на пост Президента України, на своєму засіданні проаналізувала хід...

Опубліковано Alexander Moroz Середа, 27 березня 2019 р.

Нагадаємо, від 31 грудня 2018 року в Україні офіційно стартувала президентська кампанія. Кандидати у президенти могли подавати документи на розгляд до Центральної виборчої комісії. Процедура реєстрації завершилась 3 лютого. Офіційно ЦВК зареєструвала 44 кандидати у президенти. Заяву про зняття кандидатури необхідно було подати до 7 березня. Так, у виборах візьмуть участь 39 претендентів.

Самі вибори призначені на 31 березня 2019 року. Про кандидатів, які візьмуть участь у президентських перегонах, читайте за посиланням. Також ТСН.ua пропонує ознайомитись із їхніми деклараціями за 2017 рік, а ще зробив великий спецпроект, де максимально просто і з гумором відповідає на найбільш популярні запитання щодо виборів.

ЦВК почала передавати списки виборців на дільничні комісії

ЦВК почала передавати списки виборців на дільничні комісії

Зазначимо, 31 березня, у День виборів нового президента України, ТСН проведе 7-годинний марафон.

Марафон розпочне Марічка Падалко інформаційними випусками о 12.00 та 15.00 зі студії ТСН. О 18.00 про поточну ситуацію повідомить Юлія Бориско. А о 19.30 розпочнеться спецвипуск "Вибір країни", який вестимуть одразу троє ведучих.

Він триватиме в ефірі "1+1" до 21.30, після чого продовжиться на інтернет-майданчиках ТСН – в YouTube та Facebook, а після завершення шоу "Голос країни" знову повернеться в ТБ-ефір і транслюватиметься до 01.00.

Протягом усього дня команда ТСН розповідатиме про ситуацію на виборчих дільницях, порушеннях під час голосування, чергуватиме у штабах кандидатів президентів та покаже їхню реакцію на поточні результати. Кореспонденти ТСН працюватимуть у всіх регіонах України, а також за кордоном – у Вашингтоні, Берліні та Брюсселі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація