"Опоблок" закликав не голосувати за жодного з кандидатів у другому турі

"Опоблок" закликав не голосувати за жодного з кандидатів у другому турі

Фото: УНІАН

Порошенка там назвали "представником партії війни", а Зеленського – "популістом".

Партія "Опозиційний блок – Партія миру і розвитку" визначилася з політичною позицією щодо другого туру виборів президента України. Там закликали своїх прихильників не віддавати голосів за жодного з двох головних претендентів на крісло глави держави.

"Перший тур президентських виборів показав, що в українському суспільстві, як і раніше, затребувані відвертий популізм і революційні емоції. Результатом стало те, що до другого туру вийшли не прихильники миру і відновлення економіки, а представник "партії війни" і відвертий популіст", - йдеться в заяві партії. Там також названо "найбільш чесною позицією" відмова від підтримки будь-якого з кандидатів.

Із "Опозиційного блоку" виключили двох нардепів

Із "Опозиційного блоку" виключили двох нардепів

Щодо Порошенка в "Опоблоці" зауважили, що вважають його відповідальним за "деградацію системи державного управління". Зеленському ж закинули "відсутність чіткої програми і управлінського досвіду, політичну еклектику і популізм". І додали, що не мають права закликати до вибору "кота в мішку". Партія дала зрозуміти, що тепер активно готуватиметься до парламентських виборів, намічених на осінь цього року.

Раніше кум президента Росії та один з лідерів "Опозиційної платформи - За життя" Віктор Медведчук заявив, що не підтримуватиме ні Порошенка, ні Зеленського під час другого туру президентських виборів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація