"Отримав задоволення від читання некрологів". Радник Путіна прокоментував свій змарнілий вигляд

"Отримав задоволення від читання некрологів". Радник Путіна прокоментував свій змарнілий вигляд

"Отримав задоволення від читання некрологів". Радник Путіна прокоментував свій змарнілий вигляд

Kommersant Photo

Громадськість шокували фотографії із помітно схудлим політиком.

Радник президента Росії Владислав Сурков прокоментував свій змарнілий і виснажений вигляд.

Про це повідомляє видання "Русский пионер".

"Почуваюся добре в основному з двох причин. По-перше, вражений розмахом похоронної процесії. Проводити мене в останню путь зібралися сотні тисяч користувачів Рунету і Уанету. Чи не підозрював, що такий популярний. Приємно здивований. По-друге ... отримав велике естетичне задоволення від читання присвячених мені некрологів", - написав він.

За словами Суркова, він насолодився" безоднею смаку і простодушного народного гумору".

"І як часом яскраво позначається глибоке пізнання медицини, політики, філософії. Добре, правда, добре", - додав політик.

Сурков зауважив, що те, що він змінився - цілком нормально.

"Як не можна увійти двічі в одну річку, так не можна і двічі побачити одну людину. Я змінився, звичайно, і це нормально. Ходити все життя з одним і тим же виразом обличчя - це нудно і негігієнічно. Як носити, ніколи не знімаючи, якісь штани. Зміни неминучі. В тому числі, зміни на краще, які і потрібно культивувати. Мені здається, мені це вдається", - наголосив чиновник.

Нагадаємо, Сурков пообіцяв бойовикам входження "ЛДНР" до складу Росії через рік-півтора. У 2016році представники  так званої "ДНР" провели нараду "керівників органів влади і місцевого самоврядування ДНР" за участю представника адміністрації президента РФ Владислава Суркова. "Під час зустрічі Сурков відзначив, що "представники влади ДНР" повинні більше зустрічатися і спілкуватися з місцевими жителями з метою доведення до них інформації про вагомий внесок Росії в розвиток "ДНР". Згідно з його обіцянкою, через рік-півтора "ДНР" і "ЛНР" повинні увійти до складу РФ на правах повноцінних адміністративних одиниць", - йдеться у повідомленні. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація