Палиця оголосив про головний принцип партії "За майбутнє" - економічний прагматизм Вибори

Палиця оголосив про головний принцип партії "За майбутнє" - економічний прагматизм

Фото: УНІАН

Політична партія буде відстоювати інтереси бізнесу.

У політичній партії "За майбутнє" виступають за державний економічним прагматизм.

Про це на з'їзді політичної партії "За майбутнє" заявив її лідер, народний депутат Ігор Палиця.

"Основні засади нашої партії всередині країни - це економічний прагматизм. Ми багато сперечались з приводу цього питання: економічний патріотизм, економічний протекціонізм. Як правильно сказати? І ми зрозуміли - тільки прагматизм. Наша партія після перемоги буде захищати кожного українця, який в цій країні хоче займатись бізнесом - починаючи від малого підприємця, закінчуючи середніми підприємцями і великими підприємствами. Тільки прагматизм зі сторони держави, захищаючи цих людей, захищаючи їх бізнес, може створити в цій державі робочі місця і дати поштовх розвитку", - зазначив він.

На думку Палиці, основна проблема України - це порожні бюджети. "Порожні бюджети - немає робочих місць. Немає робочих місць і високі податки. Тому наше завдання - економічний прагматизм і зниження податків для економіки України. Ми повинні стати конкурентоспроможними для світової економіки. Це для нас завдання номер один", - констатував політик.

У четвер, 27 серпня, відбувся з’їзд політичної партії «За майбутнє», під час якої було оголошено про участь в місцевих виборах восени цього року. Лідером партії є чинний народний депутат Ігор Палиця. У партії є своє представництво у Верховній Раді, до якого входять 24 нардепи-мажоритарника. У політичній силі задекларували економічний прагматизм і критикують чинну владу за провали. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація