Палиця вимагає переглянути умови співпраці України з міжнародними партнерами

Палиця вимагає переглянути умови співпраці України з міжнародними партнерами

Фото: УНІАН

Депутат засуджує, зокрема, повернення високих зарплат у наглядові ради державних підприємств і розширення використання касових апаратів.

Лідер політичної партії "За майбутнє" Ігор Палиця вимагає переглянути умови співпраці України з міжнародними партнерами.

Так на своїй сторінці у Facebook політик прокоментував умови надання Україні чергового кредиту в 1,2 млрд євро від Європейського Союзу.

За його словами, одна цих умов - це повернення високих зарплат у наглядові ради державних підприємств та продовження політики Супрун. "Пам’ятаєте заробітки членів наглядової ради в "Укрзалізниці"? Окремі з них вже отримали майже 1,5 мільйона гривень за чотири місяці. Далі європейці хочуть передати закупівлі медичних препаратів держпідприємству "Медичні закупівлі України" і створити підконтрольну наглядову раду. Продовження політики Супрун у всій красі. Нам не те, що вакцин від коронавірусу не бачити, а взагалі чекати, поки нам дозволять придбати низку життєво важливих препаратів", – пише Палиця.

Він також зауважує на тому, що в Євросоюзі вимагають розширити використання касових апаратів. "Саме таке вітання влада передасть малому бізнесу, який ледве оговтується від карантину. Це останній цвях у домовину ФОПів. А куди ж збираються витратити гроші з позики? Не на інвестиції, не на підтримку вітчизняних підприємців, які постраждали від коронакризи? Ні! В уряді кажуть: на підтримку макрофінансової стабільності. А це означає на погашення попередніх кредитів та заповнення діри в бюджеті, яка з’явилася внаслідок недолугої політики уряду. Ось і наслідок керування некомпетентних людей", – наголошує лідер партії "За майбутнє".

Ігор Палиця наголошує на тому, що країна повинна переглянути відносини з кредиторами і обрати ті, які були б вигідні для країни.

 "Ми, команда "За майбутнє", вимагаємо припинення антиукраїнської політики. Профани повинні припинити руйнувати країну та грабувати українців. Ми виступаємо за перегляд стосунків з МВФ та іншими кредиторами на вигідних для України умовах. Нам потрібно підтримувати нашого, вітчизняного виробника. Того підприємця, який створює робочі місця та сплачує податки", - пише народний депутат.

Як повідомлялося, депутатська група "За майбутнє" стала партією. Рішення ухвалили на установчому з'їзді 21 травня. 

На базі депутатської групи "За майбутнє" створено нову однойменну партію

На базі депутатської групи "За майбутнє" створено нову однойменну партію

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація