Партія "За майбутнє" представила своїх однодумців у Сумах: про що говорили на форумі Вибори

Політична партія бере участь у місцевих виборах 25 жовтня.

Познайомитися з новими обличчями й лідерами на форум "За майбутнє" в Суми з’їхалися кілька сотень прихильників політсили. На зустрічі просто неба учасники визначали найболючіші проблеми та питання регіону, які вже незабаром мають перерости у законодавчі ініціативи.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Докторка економічних наук, професорка, громадська діячка та викладачка з багаторічним стажем Ірина Д'яконова на форум прийшла, аби домогтися змін в країні. Вона очолює жіноче крило Сумського осередку партії "За майбутнє". І вже знає, ким опікуватиметься.

"Це і діти-сироти, і літні люди, й люди з особливими потребами. Насправді, мені було дуже легко прийняти рішення й долучитись до команди "За майбутнє", оскільки тут професійні люди, які мають високі патріотичні цінності", — зазначила Ірина Д'яконова.

Вони роблять ставку на якісну освіту і твердять: знають, що зробити, аби молодь не виїздила за кордон. Тому передусім лідери політсили зустрічаються із педагогами та підприємцями. Обговорюють проблеми масштабного впровадження дуальної освіти — це коли одночасно з навчанням студент проходить практику на підприємстві, куди потім працевлаштується.

"Без дуальної освіти і без прогресивних технологій неможливо виховати доброго кадра. Люди, які вивчилися в училищах, їдуть за кордон. Ну, якому бізнесу це цікаво – ніякому", — зазначив голова Ради підприємців при Сумській облдержадміністрації Борис Коган.

Партія "За майбутнє" презентувала свою команду на з'їзді у Сумах

Партія "За майбутнє" презентувала свою команду на з'їзді у Сумах

"Завдання сьогоднішньої зустрічі – зрозуміти, разом із керівниками ПТУ і коледжів, як змінити законодавство таким чином, щоб вони запрацювали і могли випускати якісних випускників і фахівців, щоб вони могли отримувати нормальну і гідну заробітну плату, та що потрібно для бізнесу, які податкові пільги, щоб бізнес хотів і міг вкладати гроші в покращення матеріально-технічної бази ПТУ", — сказав лідер політичної партії "За майбутнє" Ігор Палиця.

Зменшення оподаткування, втрата робочих місць під час карантину – найболючіші проблеми, які піднімали на зустрічі підприємці. За деякими питаннями політсила готує законопроєкти. Та перш ніж їх винести в сесійну залу Верховної Ради, прагнуть зібрати всі пропозиції в регіонах.

"Це зниження податків, преференції українському бізнесу й економічний прагматизм – ті питання, які ми бачимо, що держава для людини, а не людина для держави, в питанні освітян, медицини, соціального страхування, та ці питання, які сьогодні піднімалися – війни і миру, які теж є нагальними. Усі підтримали, що треба виходити з Мінського процесу і переносити питання в парламент", — сказав Ігор Палиця.

Аби представити дієву стратегію вирішення цих проблем, політсила збирає у регіонах команду однодумців. Долучитись запрошують професіоналів — управлінців, економістів, бізнесменів та патріотів, які прагнуть змінити країну на краще.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Вибори
Наступна публікація