Печерський суд скасував арешт численного майна екс-глави МВС Захарченка

Печерський суд скасував арешт численного майна екс-глави МВС Захарченка

Фото: Віталій Захарченко / Facebook

Обґрунтування рішення наразі не опубліковане.

Печерський суд Києва скасував арешт майна нідерландської компанії "Фонд Адміністративне бюро LVV", яка належить колишньому очільнику МВС Віталію Захарченку. Відповідна ухвала від 30 січня підписана суддею Віталієм Писанцем, повідомляє "Судовий репортер".

В ухвалі зазначається, що рішення оскарженню не підлягає, однак доводи щодо скасування арешту наразі не опубліковані, лише результативна частина.

Загалом йдеться про 20 земельних ділянок, три будинки, квартиру і два машиномісця.

Нагадаємо, колишній голова Міністерства внутрішніх справ України часів президентства Віктора Януковича Віталій Захарченко підозрюється у відмиванні близько 10,34 мільярдів гривень через Смартбанк. За даними Генпрокуратури, у слідства є достатньо підстав вважати, що Смартбанк було створено для прикриття незаконної діяльності, пов'язаної із забезпеченням і здійсненням фінансових операцій, спрямованих на надання підприємствам реального сектора економіки незаконних послуг.

У травні Печерський районний суд міста Києва дозволив слідчим Генеральної прокуратури здійснювати спеціальне досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою колишнього міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка

Екс-міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко продовжує обкрадати Україну

Екс-міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко продовжує обкрадати Україну

Під час Революції Гідності Віталій Захарченко втік з України до Росії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація