"Печиво, вафлі і бутріки": Зеленський розповів, як обідав і ночував з військовими на Донбасі

"Печиво, вафлі і бутріки": Зеленський розповів, як обідав і ночував з військовими на Донбасі

Фото: Офіс президента України

Зеленський не міг осилити усю їжу під час обіду.

Президент України Володимир Зеленський у рамках робочої поїздки на Донбас пообідав разом з українськими військовослужбовцями і залишився задоволений їхнім раціоном. Під час поїздки президент ночував разом з військовими в "невеликому будиночку".

Про це 7 серпня розповів президент Володимир Зеленський під час брифінгу.

"Їли з хлопцями, ночували також... один такий будиночок невеликий. Там, де наші хлопці розташовані, там і ночували... Разом поїли, поспілкувалися. Годують наших дуже потужно. Навіть здивований, що військові в гарній формі. Я не міг з'їсти весь обсяг їжі. Дійсно дуже багато. Як кажуть - і перше, друге і компот. Все було, і навіть і печиво, і вафлі. А хто не наїсться, той може вночі десь о 10-11 прийти, як хлопці кажуть, можна ще й бутріки з'їсти", - сказав глава держави.

Президент розповів, що приїхав на передову, щоб ознайомитися з ситуацією і побачити на власні очі і поспілкуватися з людьми. З його слів, він вже проїхав понад 100 кілометрів уздовж лінії розмежування. До Києва він повертається увечері 7 серпня.

"Щоб зрозуміти все, що відбувається, треба говорити з військовими, треба говорити з цивільними, з людьми їсти, жити, скажу відверто, іноді випити ... Я, в принципі, так і роблю", - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, 6 серпня президент Володимир Зеленський під час робочого візу на Донбас зайшов до місцевого супермаркета у Бахмуті. Президент купив собі каву і солодощі, а після того, як розрахувався на касі, декілька хвилин спілкувався з місцевими мешканцями та зробив селфі з ними. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація