Пересварка Тимошенко та Зеленського. З чого все почалося та як на взаємний тролінг реагує Мережа

Пересварка Тимошенко та Зеленського. З чого все почалося та як на взаємний тролінг реагує Мережа

Фото: ТСН.ua

Користувачі соцмереж відреагували численними жартами.

Президент України Володимир Зеленський та лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко влаштували заочну пересварку за допомогою ЗМІ та соціальних мереж.

Приводом для сварки Зеленського та Тимошенко став виступ останньої під час токшоу на одному з українських телеканалів. Тимошенко заявила, що пропонувала президенту Володимиру Зеленському членів своєї команди ще на початку його каденції.

Після цього Зеленський заявив про те, що лідер Батьківщини Юлія Тимошенко пропонувала "Слузі народу" список своїх людей на призначення в обмін на голоси у парламенті. Відповідну заяву він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, раз на 5 років Тимошенко йде в опозицію до президента, аби "імітувати турботу про народ". Прокоментував він і виступ народної обраниці під час політичного токшоу на одному з телеканалів.

"Там Юлія Володимирівна розповідала, що пропонувала нам нових людей на різні посади. Людей, які "принесуть інвестиції". Хотів би, щоб усі ми були чесними до кінця. Так, Юлія Володимирівна справді пропонувала. Вона принесла список своїх людей для призначення на "солодкі" місця. А натомість обіцяла протягом року голосувати за всі закони разом зі "Слугою Народу" у Верховній Раді", - йдеться у повідомленні Зеленського.

Є дуже давня українська традиція. Раз на 5 років Юлія Володимирівна Тимошенко йде в опозицію до чинного Президента,...

Опубліковано Володимиром Зеленським Вівторок, 19 листопада 2019 р.

Своєю чергою, лідерка "Батьківщини" теж відреагувала на пост президента стосовно себе.

"Нагадаю вам, що є ще одна давня українська традиція. Раз на п’ять років деяким українським президентам здається, що вони взяли джек-пот! А далі все за сценарієм... Ну ви в курсі...", - йдеться у пості Тимошенко.

Хотілось би говорити з Вами, Володимире Олександровичу, про долю країни, але Ви обрали інший тон. Шкода... Тоді нагадаю...

Опубліковано Юлією Тимошенко Вівторок, 19 листопада 2019 р.

Завершила свій допис вона фразою: "Словом, чекаємо вас на корпоративах... Можна зі своїм піаніно". Ймовірно, народна обраниця натякнула на один з номерів Зеленського ще з часів його виступів у "Кварталі 95". 

Реакція Мережі

Конфлікт політиків одразу спричинив резонанс у соцмережах, як державні діячі, так і звичайні користувачі активно взялися коментувати перепалку.

Наприклад, колишній народний депутат Борислав Береза став на бік Юлії Тимошенко.

Ааааааааа! Она его навернула его же оружием. Если тот пост о Тимошенко ему насоветовали Ермак и Богдан, то я...

Опубліковано Бориславом Березою Вівторок, 19 листопада 2019 р.

 А політолог Тарас Березовець розкритикував обидві сторони конфлікту.

"Не поділяю популізму Батьківщини, з урахуванням того, що вона намагалася вбудуватися в систему після дострокових парламентських виборів, але те, що пише президент про лідера однієї з найбільших парламентських фракцій, це навіть не дно, а днище. Спроби вульгарно жартувати і в Кварталі 95 мали поганий вигляд, а в статусі президента і гаранта Конституції це зовсім убого", - написав він.

Не разделяю популизма Батькивщины, с учетом того, что она пыталась встроиться в систему после досрочных парламентских...

Опубліковано Тарасом Березовецом Вівторок, 19 листопада 2019 р.

Депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко іронічно прокоментував ситуацію та не підтримав ані Зеленського, ані Тимошенко.

Извините, а кто будет судьей на этом конкурсе капитанов? Вроде ЮВТ повеселее будет. Но все же захотелось узнать, кто выиграл.

Опубліковано Олексієм Гончаренком Вівторок, 19 листопада 2019 р.

Інші користувачі соцмереж також відреагували тролінгом та фотожабами. Ось який вигляд мали деякі з них:

Upd Ну и заслуженно прилетела ответока от ЮВТ. На его же поле его же оружием. Стадион так стадион, v.2.0 Не мала баба клопоту... Решил Юлю сделать личным (!) врагом Зачем спрашивается?

Опубліковано Вадимом Осадчим Вівторок, 19 листопада 2019 р.

Фраза президента Зеленського «епоха договорняків скінчилася назавжди» смішніша за всі інші жарти того допису.

Опубліковано Mykhailo Tkach Вівторок, 19 листопада 2019 р.  

 

- ты жирная. - хер с рояля убери! - извините, а это точно заседание согласительного совета?

Опубліковано Романом Шрайком Вівторок, 19 листопада 2019 р.

Зеленский и Тимошенко вошли в пикировку. ЮВТ обиделась на стёб и, можно сказать, объявила войну. Будет, как минимум, не скучно!

Опубліковано Ігаром Тышкевічем Вівторок, 19 листопада 2019 р.  

 

Якщо вже президент заговорив про фігури, то найбільш прикро в цій ситуації те, що на фоні багатьох представників нинішньої влади такі фігури як Юлія Тимошенко виглядають набагато краще, ніж ще півроку тому.

Опубліковано Тетяною Даниленко Вівторок, 19 листопада 2019 р.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація