Під Адміністрацією президента відбувається акція протесту

Під Адміністрацією президента відбувається акція протесту

Фото: ТСН.ua

На сходах поклали фото загиблих на Донбасі військових.

Біля входу до Адміністрації президента Володимира Зеленського проходить акція протесту проти ймовірного референдуму щодо мирних переговорів з Росією. Про це повідомив користувач Facebook Tim Zlatkin.

"Почує чи ні? Чи вийде поговорити? Гляне чи в очі на фото загиблих? Чи стане перед вдовами на коліна?

Услышит или нет? Выйдет ли поговорить? Глянет ли в глаза на фото погибших? Станет ли перед вдовами на колени? п.с.:...

Опубліковано Tim Zlatkin Середа, 22 травня 2019 р.

Вхід в АП, де стоять фото 200 бійців вже закрили і майор перенаправляє співробітників на інший вхід. Там теж поставили нагадування: з вбивцями мир не укладають", - написав він.

За його словами, біля АП чергує п'ять автозаків.

Варто зазначити, вчора під адміністрацією Зеленського був одиночний пікет. Тоді з плакатом вийшла ветеранка 25-го батальйону "Київська Русь" та вдова загиблого бійця 30-ї бригади 3-го батальйону Данила Юлія Кирилова. Вона виступила проти проведення референдуму про укладання мирних домовленостей з Росією, який анонсував новопризначений голова АП Андрій Богдан.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський призначив главою Адміністрації президента свого радника з юридичних питань, юриста партії "Слуга народу" та одного із членів передвиборчого штабу Зеленського Андрія Богдана. 

У своєму першому інтерв'ю на посаді Богдан заявив про те, що якщо кінцеве рішення щодо переговорів з Російською Федерацією суспільство сприйме не однозначно, то це питання може бути винесене на референдум.

У Кремлі, тим часом, заявили, що не збираються вести мирні переговори з Україною, бо між країнами "немає збройних конфліктів", а на Донбасі триває "громадянська війна".

Зеленський винуватить старих політиків у зриві змін до виборчого законодавства

Зеленський винуватить старих політиків у зриві змін до виборчого законодавства

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація