Під Іловайськом бійці "Донбасу" у двогодинному бою знищили половину бойовиків "Востоку"

Під Іловайськом бійці "Донбасу" у двогодинному бою знищили половину бойовиків "Востоку"

Силовики за день знищили десятки терористів / Фото: facebook.com/GazetaVesti

У боях за місто силовики втратили 9 героєв.

Станом на вечір середи, в Іловайську знаходяться виключно батальйон "Донбас" і сили ВСУ, зокрема, дві третини міста контролюють силовики, а одну третину утримують "Оплот". 

Про це у середу ввечері повідомляє прес-служба батальйону "Донбас" на своїй сторінці у Facebook.

"Бійці "Донбасу" відбили спробу терористичного угрупування "Восток" увійти до Іловайська з півночі, з підкріпленням (шість одиниць танків). В ході двохгодинного бою два танки терористів було знищено, два підняли білий прапор, два відійшло. Завдяки вдалій роботі батальйону "Донбас" та артдивізіону ВСУ було знищено половину особового складу супротивника", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у "Донбасі" повідомляють, що на західній околиці Іловайська, під селом Гробовське, терористи влаштували засідку. Втративши свій танк і БМП, вони захопили автобус з пораненими бійцями "Донбасу", в результаті чого двоє поранених загинуло, інших вдалося відбити. 

 

Допис by Добровольческий батальон территориальной обороны Донецкой области "Донбасс".

В той же час, на східній околиці Іловайська вівся запеклий бій з терористами "Оплоту", за результатами якого "Донбас" знищив двадцять терористів і три міномети. 

"Втрати батальйону "Донбас" за сьогодні - двоє героїв. ВСУ - семеро. Україна втрачає кращих у війні за свою свободу. Тож молімося за них. Співчуваємо родинам та друзям. Щиро. 

Усіх поранених евакуйовано", - додали у прес-службі.

Як вже раніше повідомлялося, після втрат бійців батальйон "Донбас" продовжує атакувати терористів в Іловайську.

Повʼязані теми:

Наступна публікація