Під Києвом депутатка міськради обматюкала людей за зауваження про відсутність маски під час карантину

Під Києвом депутатка міськради обматюкала людей за зауваження про відсутність маски під час карантину

Під Києвом депутатка міськради обматюкала людей за зауваження про відсутність маски під час карантину

Фото: скриншот з відео

Березинець пригрозила, що не виділить гроші з депутатського фонду тим, хто робив їй зауваження.

Депутатка (фракція "Нові обличчя") міськради Бучі, що під Києвом, членкиня постійної комісії з питань освіти та культури Олена Березинець обматюкала мешканців міста та відлупцювала їх пакетом через зауваження за те, що вона перебувала на вулиці без маски під час карантину, запровадженого у зв’язку з поширенням коронавірусу.

Запис з місця події оприлюднив на своїй сторінці у Facebook депутат Київської міськради Олег Симороз.

"Люди зробили депутатці зауваження біля відділення "Укрпошти", бо вона лізла без черги та під час карантину ходила без маски. Березинець у відповідь обматюкала людей, показувала їм дулі. А потім відлупцювала пакетом жінку у черзі", - написав він.

Як чутно на відео, депутатка вигукувала: "Д*білина. На, скотино, на, бл*дино!". Березинець також пригрозила, що більше не даватиме матеріальну допомогу з депутатського фонду тим, хто робив їй зауваження.

"Депутатський фонд - це бюджетні кошти міста. Ця депутатка - це черговий приклад того, чому депутатські фонди - це зло і чому їх треба скасувати, а кошти перерозподілити людям, які цього потребують. От тільки законотворці не дуже поспішають з такою ініціативою, оскільки самі активно використовують цей ресурс як можливість закуповувати пайки, займаючись прямим підкупом виборців", - пояснив Симороз.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика!

Обережно матюки 18+ Депутатка міськради Бучі Олена Березинець (фракція "Нові обличчя" корупціонера, екс-мера Ірпіня Вови Карплюка) обматюкала мешканців міста та відлупцювала їх сумкою. Люди зробили депутатці зауваження біля відділення Укрпошти, бо вона лізла без черги та під час карантину ходила без маски. Березинець у відповідь обматюкала людей, показувала їм дулі. А потім відлупцювала пакетом жінку у черзі. Пані Березинець до цього всього є членом постійної комісії з питань освіти та культури Бучанської міськради. Ну і саме солоденьке Депутатка пообіцяла не давати більше матеріальну допомогу з депутатського фонду тим, хто робив їй зауваження. Хто не в курсі депутатський фонд - це бюджетні кошти міста. Ця депутатка - це черговий приклад того, чому депутатські фонди - це зло і чому їх треба відмітити, а кошти перерозподілити людям, які цього потребують. На цьому я наголошував у своїй магістерській дисертації, і такого ж висновку приходили науковці. От тільки законотворці не дуже поспішають з такою ініціативою, оскільки, самі активно використовують цей ресурс як можливість закуповувати пайки, займаючись прямим підкупом виборців. P.s. на жаль, не поспішають законотворці і з впровадженням справжнього місцевого народовладдя - процедури відкликання депутата виборцями. Впевнений пані Березинець вже б була на пенсії... Рух ЧЕСНО Громада Київщини #Київ #Буча #Карплюк

Опубликовано Олегом Симорозом Четверг, 16 апреля 2020 г.

Читайте також:

"Не п*здіть". Депутат від "Слуги народу" оскандалився постом у соцмережах і обматюкав коментаторів

Нардеп Кучеренко написав заяву до поліції на депутата зі "Слуги народу", який його обматюкав

"За клоуна п*зди отримаєте". Нардепи посварилися матюками біля трибуни Ради

"*бав тебе в тупий собачий рот". Дубінський обматюкав керівництво Нацбанку через позов

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація