Під посольством Росії у Києві лунали вибухи, а люди перевертали дипломатичні авто

Під посольством Росії у Києві лунали вибухи, а люди перевертали дипломатичні авто

Кияни гуртом перевертали дипломатичні авто / Фото: ТСН.ua

Спочатку авто облили зеленкою.

Цілий день не вщухають протести під посольством Росії у Києві. Спочатку там зібралися кримчани, які не готові миритися з окупацією своєї батьківщини. А коли поширилася звістка про загибель українських десантників, збитих терористами під Луганськом, кияни почали збиратися тут, щоб висловити протест проти фінансування Росією тероризму та направлення в Україну їхніх бойовиків, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Зараз найгарячіше місце у столиці - під посольством Росії у Києві. Нині тут перебуває кілька сотень людей і щохвилини приходять нові активісти. Раніше сюди прийшла колона молодиків у балаклавах із вибуховими пакетами і почали обкидати амбасаду. Нині в посольстві - потрощені вікна. Під посольство прийшли правоохоронці, але сутички не відбулося. Під викрики "Молодці!" вони пішли геть.

Також кияни зняли прапор Росії із посольства.

Присутні розібралися із машинами із дипломатичними номерами: обливали їх зеленкою, спускали шини, гуртом перевертали. Кажуть, що, таким чином, намагаються показати своє обурення.

Активісти перевернули автомобілі посольства Росії у Києві

Активісти перевернули автомобілі посольства Росії у Києві

Принесли й шини, але поки що їх не підпалювали. Йти геть активісти не збираються. Вони вимагають більш рішучих дій від української влади, а також, щоб Росія вивела свої війська із території України.

Кореспондент ТСН Алла Хоцянівська.

Повʼязані теми:

Наступна публікація