Після операції Насіров опинився в реанімації. Ексклюзив ТСН

Після операції Насіров опинився в реанімації. Ексклюзив ТСН

Фото: Фото Ольги Василевської/ТСН

Медики запевняють, що з пацієнтом усе гаразд.

Відсторонений від роботи голова ДФС Роман Насіров переніс операцію, яку відклали через судове засідання. Чиновник ліг під ніж хірургів Центру ендокринної хірургії, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"У будь-якого хворого є багато органів, які пов'язані з ендокринною системою. А розголошувати – не маємо права", - пояснив директор УНПЦ ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів і тканин МОЗ України Олександр Ларін.

Роман Насіров переніс тригодинну операцію в УНПЦ ендокринної хірургії

Роман Насіров переніс тригодинну операцію в УНПЦ ендокринної хірургії

В операційному блоці були присутні тільки медики та журналісти. Ані рідних, ані правоохоронці до лікарні не прийшли. Хірургічне втручання тривало три години, після чого Насірова перевезли з операційної до реанімації. Вже туди до Насірова приїхали родичі. "Нормально все", - запевнив завідувач хірургічним відділенням Центру ендокринної хірургії Володимир Паламарчук. А професор Ларін додав, що хворобу діагностували три тижні тому, тож операція була термінова, але планова. "Все добре. Один із ендокринних органів", - пояснив він.

Лікарі запевняють, що пацієнт житиме, але ще добу Насіров перебуватиме в палаті інтенсивної терапії, а далі переміститься до звичайної. На час операції електронний браслет, який відслідковує пересування колишнього фіскала, з ноги не знімали. Лікарям він не заважав і помилково не спрацьовував.

Кореспондент ТСН Ольга Василевська

Повʼязані теми:

Наступна публікація