Півмільйона доларів за квиток. Чорновіл озвучив вартість присутності на інавгурації Трампа

Півмільйона доларів за квиток. Чорновіл озвучив вартість присутності на інавгурації Трампа

Дональд Трамп / Фото: Reuters

На захід вирушили і українські полтики. 

Ціни квитків на інавгурацію обраного президента США Дональда Трампа, яку відвідають і українські політики, коливаються від 25 тисяч доларів до півмільйона.

Про це на своїй сторінці повідомив політолог та екс-нардеп Тарас Чорновіл.

За його словами, аби прийти на інавгурацію за кілька годин та вистояти у черзі треба заплатити 25 тисяч доларів. Відвідини церемонії із прийомами чи сніданками коштують куди більше.

"За право попасти на якісь святкові сніданки чи обіди з мінімальною програмою, але без Трампа та його родини – 50 тисяч. За участь у прийомах за участі родини Трампа чи когось із нового кабінету (зайдуть, виголосять тост і підуть, можливо ще групове фото на згадку) – 100 тисяч. За рядову присутність на прийомі, де буде сам Трамп, - півмільйона доларів! Є спеціальні пакети, як участь у відібраній масовці під час інавгурації чи можливість персонально потиснути для фото руку Трампа. Але там ціни взагалі захмарні", - пише Чорновіл.

Екс-депутат додає, що всі зібрані кошти направлять на доброчинність у США. Натомість серед гостей інавгурації засвітилися і українські політики.

"Люди, які жодної гривні не дали на допомогу своїй армії, інвалідам-захисникам країни, сиротам, готові тратити сотні тисяч на сиріт американських або порятунок якоїсь живності в якихось ріках США заради тупих і примітивних понтів.  Серед них поки відомо про 100 нардепів", - вказує Чорновіл.

Також він повідомив, що серед представників України на інавгурації засвітилася і Юлія Тимошенко. Натомість у прес-службі "Батьківщини" цю заяву спростували. 

Нагадаємо, новообраний президент США Дональд Трамп вступає на посаду в п'ятницю, 20 січня. Церемонія інавгурації розпочнеться о 18:30 за київським часом, а о 22:00 розпочнеться інавгураційний парад. Подробиці дивіться у текстовій трансляції на ТСН.ua. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація