"Поклонська - це Іуда". Прихильники "Християнської держави" внесли до чорного списку "няш-мяш" та Кадирова

"Поклонська - це Іуда". Прихильники "Християнської держави" внесли до чорного списку "няш-мяш" та Кадирова

Фото: Getty Images

Вони звинувачують "депутатку" у затриманні лідера руху.

Прихильники російської організації "Християнська держава" внесли до свого чорного списку скандальну "депутатку" Наталю Поклонську та очільника Чечні Рамзана Кадирова.

Про це пише видання Знак.

Зокрема, чорний список розміщений на сайті www.russiansk.ru, творці якого є прихильниками руху "Християнська держава - Свята Русь".

"Наталя Поклонська перша "здала" найбільш активних захисників православної віри, коли це стало їй не вигідно. "Християнська держава" відстоює свої інтереси цивілізованими, зрозумілими людям способами. А от логіка депутата Поклонської стає все менш зрозумілою народу. Якщо завтра заарештують Рамзана Кадирова за переслідування геїв в Чечні, то Поклонська перша відзвітує, що це сталося за її заявою... Гріх зради куди страшніше гріха содомітства. Поклонська - це Іуда, зрадниця захисників православної віри, що продала за тридцять срібняків не тільки Сашу Калініна (лідера організації), а й продала віру", - кажуть автори списку.

Напередодні Кадиров підтримав Поклонську в її боротьбі з нашумілим фільмом про царя Миколу ІІ "Матильда".

"Її труять за непохитну волю, силу духу і за чітку позицію ті, хто не має ніякого стосунку ні до Батьківщини, ні до народу", - сказав він.

Нагадаємо, у Росії затримали Олександра Калініна, який від імені організації «Християнська держава» розсилав листи до кінотеатрів з вимогою відмовитися від показу «Матильди». 23 вересня він був заарештований. Калінін також затримувався і був допитаний за підозрою в підпалі авто біля офісу адвоката, що представляє інтереси режисера «Матильди» Олексія Учителя. Калініну пред'явили звинувачення за статтею 179 КК РФ - «Примус до здійснення угоди або відмови від її здійснення». 

Раніше Поклонська направила запит до російської Генпрокуратури з вимогою перевірити сценарій фільму "Матильда. Таємниця дому Романових". На її думку, "автори картини, прикриваючись словами про свободу творчості, крім усього іншого, грубо порушують право на недоторканність приватного життя государя Миколи Олександровича Романова і Його Сім'ї". 

Церква відреагувала на слова Поклонської про бюст Миколи Другого

Церква відреагувала на слова Поклонської про бюст Миколи Другого

Повʼязані теми:

Наступна публікація