Поліція встановила, хто стежив за Зеленським

Поліція встановила, хто стежив за Зеленським

Фото: УНІАН

Відкрито кримінальне провадження.

Поліція встановила, що за кандидатом у президенти України Володимиром Зеленським стежили співробітники Служби безпеки України.

Про це в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1" заявила ведуча Наталія Мосейчук, посилаючись на міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

За її словами, урядовець розповів про це вже після свого виступу на ток-шоу. Він зазначив, що поліція буде розбиратися, для чого СБУ стежила за Зеленським.

Тим часом МВС повідомляє, що за заявою кандидата у президенти відкрито кримінальне провадження щодо можливого стеження і розпочато досудове розслідування цієї справи.

Правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових рішень за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.182 КК України "Порушення недоторканості приватного життя".

#ВАЖЛИВО: Національна поліція України розпочала розслідування за заявою кандидата у Президенти про стеження за...

Опубліковано МВС України Четвер, 7 лютого 2019 р.

Нагадаємо, команда керівника студії "Квартал-95" зафіксувала на фото і відео кілька автомобілів із тонованими вікнами, які постійно стежать за пересуванням кандидата в президенти Володимира Зеленського. Це почалося в Одесі, а тривало в інших містах. 

У СБУ причетність до стеження за кандидатом Зеленським та іншими заперечують, але обіцяють уважно вивчити всі обставини, що можуть указувати на правопорушення стосовно кандидатів, якщо ті звернуться з відповідною заявою. 

Стеження за Зеленським: хто переслідує кандидата у президенти

Стеження за Зеленським: хто переслідує кандидата у президенти

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація