Політв’язні, Донбас, Азовське море: Порошенко розповів про зустріч із Туском

Політв’язні, Донбас, Азовське море: Порошенко розповів про зустріч із Туском

Фото: УНІАН

Політики обговорили поточні питання, котрі хвилюють офіційний Київ.

Президент України Петро Порошенко зустрівся з президентом Європейської Ради Дональдом Туском. Про це український лідер повідомив на власній сторінці в соцмережі Facebook.

Закликав ЄС посилити тиск на РФ для невідкладного звільнення всіх українських політв’язнів, в тому числі Олега Сенцова,...

Опубліковано Петром Порошенком Вівторок, 25 вересня 2018 р.

Порошенко розповів, що закликав Туска посилити тиск на РФ заради звільнення всіх українських політв’язнів, зокрема Олега Сенцова, Романа Сущенка та Володимира Балуха. Також на зустрічі йшлося про ситуацію на Донбасі та стан виконання Мінських домовленостей.

Петро Порошенко проведе низку міжнародних зустрічей у Нью-Йорку

Петро Порошенко проведе низку міжнародних зустрічей у Нью-Йорку

"Вдячний Дональду Туску за рішення ЄС продовжити економічні санкції проти Росії до 31 січня 2019 року, а також за позицію про необхідність активізувати міжнародні зусилля для захисту інтересів України від протиправних дій РФ в Азовському морі", - наголосив український президент.

Як повідомлялося, що Порошенко прибув до Нью-Йорка на чолі офіційної делегації для участі у загальних дебатах високого рівня 73-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН. Програмою перебування президента також заплановані його двосторонні зустрічі з керівництвом Європейського Союзу й лідерами зарубіжних країн.

Повʼязані теми:

Наступна публікація