Понад 3,5 тисячі українців хочуть стати мажоритарниками від "Слуги народу"

Понад 3,5 тисячі українців хочуть стати мажоритарниками від "Слуги народу"

Фото: УНІАН

На сайті партії завершилася реєстрація охочих балотуватися до Верховної Ради.

Разом з партією "Слуга Народу" у мажоритарних округах на позачергові парламентські вибори бажають піти 3 544 українців.

Про це повідомляє прес-служба політсили.

За словами голови партії Дмитра Разумкова, всі резюме від претендентів у кандидати в депутати ретельно вивчать та перевірять. І тільки після цього керівництво партії визначить кандидатів, прізвища яких будуть оприлюднені на з’їзді політичної сили 8 червня.

"Це доволі серйозний конкурс. Одного "я хочу бути депутатом" замало. Перш за все, ми долучаємо до діяльності у нашій партії людей компетентних і професійних. Час невігласів – далеко позаду. Тому резюме кандидатів з усіма матеріалами вже вивчаються й ретельно перевіряються не тільки внутрішньою службою безпеки, а й фахівцями HR-агентств", – сказав Разумков.

Він додав, що вже відмовили 1 265 кандидатам, анкети яких перевірили. За словами голови "Слуги народу", після аналізу відповідних баз і реєстрів, моніторингу соціальних мереж було виявлено, що деякі претенденти чи їхні компанії раніше були задіяні у корупційних схемах і скандалах.

Нагадаємо, 27 травня відбулась офіційна презентація партії "Слуга народу". Очолив її речник штабу Зеленського Дмитро Разумков. Там розповіли, що кандидатів у депутати обиратимуть за тристоронньою системою.

Партія "Слуга народу" лідирує на позачергових виборах у Верховну Раду - опитування

Партія "Слуга народу" лідирує на позачергових виборах у Верховну Раду - опитування

Повʼязані теми:

Наступна публікація