Поранений Дейдей на милицях пішов із лікарні в Дніпрі

Поранений Дейдей на милицях пішов із лікарні в Дніпрі

Фото: Facebook/Ігор Мосійчук

Журналісти не знайшли депутата в медзакладі.

Пораненого депутата Євгена Дейдея із зони бойових дій доправили гвинтокрилом у Дніпро. За інформацією Донецької обласної прокуратури, у народнофронтівця осколкове поранення, якого той зазнав в районі Авдіївки, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Із зони АТО нардепа шпиталізували у травматологію лікарні імені Мечникова. Фото його рани в районі стегна вже гуляє мережею. Травма неважка, життю не загрожує – це все, що поза камерою кажуть медики. Від офіційних коментарів щодо cтану здоров'я Дейдея вони утримуються, а сам він, кажуть в лікарні, спілкуватися з пресою не має бажання.

Нардеп Євген Дейдей отримав осколкове поранення в районі Авдіївки

Нардеп Євген Дейдей отримав осколкове поранення в районі Авдіївки

ТСН все ж спробувала провідати пораненого нардепа, але наші журналісти з'ясували, що його палата зачинена, а Дейдей ще по обіді поїхав кудись з побратимами. "Він сказав, буде під вечір. Він пересувався з милицями", - повідомила медсестра.

Як уже повідомлялося, Генпрокуратура звинувачує Дейдея у незаконному збагаченні майже на 5 мільйонів гривень і приховуванні придбання квартири та двох автівок, однак Верховна Рада не дала згоду на зняття із нього недоторканності.

Повʼязані теми:

Наступна публікація