Порошенко назвав Зеленського "віртуальним кандидатом" і розповів про "несподівану розв'язку"

Порошенко назвав Зеленського "віртуальним кандидатом" і розповів про "несподівану розв'язку"

За його словами, за шоуменом стоїть "група людей із цинічними інтересами".

Президент України Петро Порошенко назвав свого опонента, шоумена Володимира Зеленського "віртуальним кандидатом", у якого існує лише "телевізійний образ".

Про це він заявив під час виступу на 12-му Київському форумі з безпеки.

"Віртуальний кандидат звертається до всіх з постановочними, завченими словами і репліками. Звернення винятково з екранів телевізорів і смартфонів. Це дуже нагадує фільм "Еквілібріум" - там, в уявному місті, жителі можуть бачити свого лідера тільки на величезних екранах, і всі емоції, і будь-який порив до дії, свободи придушуються. Розв'язка? Розв'язка дуже несподівана", - повідомив Порошенко.

За його словами, насправді ніякого лідера "не існує", а за самим Зеленським стоїть "група людей з цинічними інтересами".

"Шоу, в яке сьогодні мій опонент намагається перетворити президентські вибори, багато кому може подобатися. Імпонувати новизною, нетрадиційністю, дотепністю. Але після 21 квітня жарти закінчаться і настане сувора реальність", - підкреслив Порошенко.

Раніше у цей день соціологічна група "Рейтинг" оприлюднила результати соціологічного опитування, згідно з якими за Зеленського готові проголосувати 51% опитаних, а за Порошенка – 21%.

Нагадаємо, 31 березня в Україні відбувся перший тур виборів президента України. Через тиждень ЦВК офіційно оголосила результати голосування. Згідно з результатами підрахунку 100% бюлетенів, до другого туру проходять Володимир Зеленський (30,24%) і Петро Порошенко (15,95%). Тимошенко посіла третє місце з результатом в 13,4%. Єдиним регіоном, де вона здобула перемогу, стала Івано-Франківська область. Порошенко переміг у Львівській і Тернопільській областях, Юрій Бойко - у Луганській та Донецькій областях, а Зеленський - у решті.

Зеленський закликав свого опонента провести дебати на НСК "Олімпійський" у Києві. Порошенко на його виклик погодився. У МВС вже заявили про готовність забезпечити порядок на головній спортивній арені столиці

51% опитаних проголосують за Зеленського у другому турі виборів - "Рейтинг"

51% опитаних проголосують за Зеленського у другому турі виборів - "Рейтинг"

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація