"Порошенко - не президент". Саакашвілі вперше прокоментував своє видворення з України

"Порошенко - не президент". Саакашвілі вперше прокоментував своє видворення з України

Фото: УНІАН

Політик закликав своїх прихильників бути спокійними.

Колишній президент Грузії, екс-очільник Одеської ОДА, лідер партії "Рух нових сил" Міхеіл Саакашвілі запевнив, що на його видворення з України потрібно реагувати спокійно, і назвав президента України Петра Порошенка "разводчиком".

Про це він заявив телефоном з Польщі під час розмови зі своїми прихильниками.

"Мені здається, що нам треба на це реагувати спокійно. На їхні розводки треба реагувати правдою. Вони брешуть. Це дрібний, переляканий, дешевий разводчик Порошенко. Це не президент. Це навіть не чоловік. Це просто підлий барига, який хоче зруйнувати Україну", - вважає політик.

Саакашвілі телефоном з Варшави

Михайло Саакашвілі телефоном з Варшави: «В кафе увірвались, посадили в бус. Вони намагались закрити мені очі, зав'язати руки. Посадили у машину, яка довго кружляла по Києву. Висадили в Борисполі, потім підігнали літак, скрутили руки та грубо посадили на нього». «Маємо зрозуміти, що нас постійно розводять. Ми маємо розуміти, з ким ми маємо справу. Кримінальна справа проти мене – повна фальш. Путін і Порошенко та Іванішвілі хочуть від мене позбутись. Нам треба спокійно реагувати на їх слабість, реагувати силою духу. Це не президент і не мужчина, це підлий барига який хоче занапастити Україну. Це все показує наскільки вони слабкі. Ми обов’язково їх переможемо» — Михаил Саакашвили по телефону из Варшавы: «В кафе ворвались, посадили в автобус. Они пытались закрыть мне глаза, связать руки. Посадили в машину, долго кружили по Киеву. Высадили в Борисполе, затем подогнали самолет, скрутили руки и грубо посадили на него». «Мы должны понять, что нас постоянно разводят. Мы должны понимать, с кем мы имеем дело. Уголовное дело против меня - полная ложь. Путин и Порошенко и Иванишвили хотят от меня избавиться. Нам надо спокойно реагировать на их слабость, реагировать силой духа. Это не президент и не мужчина, это подлый барыга, который хочет погубить Украину. Это все показывает насколько они слабы. Мы обязательно их победим»

Опубликовано Mikheil Saakashvili 12 февраля 2018 г.

За словами Саакашвілі, у мікроавтобусі, до якого його посадили після затримання, йому намагалися закрити очі, зав’язати руки.

"Посадили на літак, який довго кружляв по Києву. Висадили в Борисполі, потім підігнали літак, скрутили руки і грубо посадили на нього", - розповів він.

Також Саакашвілі закликав реагувати "на їхню слабкість силою духу".

"Ми маємо розуміти, з ким ми маємо справу. Кримінальна справа проти мене – повна фальш. Путін, Порошенко і Іванішвілі хочуть мене позбутись. Ми обов’язково їх переможемо. Те що вони сьогодні зробили, це їхня поразка", - зазначив політик.

Своєю чергою соратник Саакашвілі Давід Сакварелідзе запевнив, що боротьба продовжуватиметься з новою силою.

"Навіть якщо нас пересаджають, люди будуть боротись. Звертаємось до міжнародної спільноти – в Україні не буде демократичної держави, адже ця політична еліта вирішила, що може розправитись з будь-ким. Але ми здаватись не будем", - сказав він.

Нагадаємо, у понеділок, 12 лютого, у Києві біля ресторану "Сулугуні" на Музейному провулку  затримали лідера "Руху нових сил" Міхеіла Саакашвілі. У Державній прикордонній службі наголосили, що політик порушив міграційне законодавство України і буде депортований до країни попереднього перебування. Нардеп Антон Геращенко уточнив, що це - Польща. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Призначення Саакашвілі
Наступна публікація