Порошенко обговорив з прем'єром Угорщини подовження санкцій проти Росії

Порошенко обговорив з прем'єром Угорщини подовження санкцій проти Росії

Фото: Сайт президента України

Сторони домовились активізувати політичний діалог на всіх рівнях. 

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з прем'єр-міністром Угорської Республіки Віктором Орбаном.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Порошенка.

"В контексті врегулювання конфлікту на Донбасі сторони обговорили перспективи продовження економічних санкцій проти РФ як ефективного інструменту забезпечення повної імплементації Мінських домовленостей та відновлення територіальної цілісності та суверенітету України над окупованими територіями", - йдеться у повідомленні.

Порошенко подякував уряду Угорщини за надання гуманітарної допомоги Україні у розмірі 3,6 млн доларів США та лікування українських військових, поранених у зоні АТО.

Також президент високо оцінив підтримку Угорщини в питанні запровадження безвізового режиму між Україною та Євросоюзом, а також якнайшвидшої ратифікації угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Нагадаємо, Порошенко увів у дію рішення РНБО про застосування санкцій проти РФПрезидент України Петро Порошенко підписав указ "Про рішення РНБО України від 16 вересня 2016 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)".

РНБО продовжила санкції щодо всіх фізичних (за виключенням осіб, які померли) і юридичних осіб, які запроваджені з 16 вересня 2015 року і розширила санкційний список.

Повʼязані теми:

Наступна публікація