Порошенко показав декларацію: 52 млн грн доходу, три авто, човен і квартири

Порошенко показав декларацію: 52 млн грн доходу, три авто, човен і квартири

Порошенко заробив 52 млн грн за минулий рік / Фото: EastNews

Із автомобілів у Порошенка є BMW, фургон Mercedes і старенький ВАЗ.

Доходи кандидата у президенти України, народного депутата Петра Порошенка за минулий рік склали 51,83 млн грн, членів його сім'ї - 52 тис. грн.

Як випливає з декларації про доходи кандидата, оприлюдненої на сайті ЦВК, за минулий рік зарплати і винагороди Порошенко склали 240 тис. грн, дивіденди, відсотки - 13,53 млн грн, доходи від відчуження цінних паперів і корпоративних прав - 38,06 млн грн.

Також Порошенко володіє 5-ма земельними ділянками загальною площею близько 4,6 га (один з них - площею 3,3 га був придбаний за минулий рік за 3,9 млн грн). Кандидат також задекларував три квартири, житловий будинок площею 1,3 тис. кв.м. (придбаний за минулий рік за 29,8 млн грн), у графі "інше нерухоме майно" декларант зазначив об'єкт площею 35,3 кв.м.

Із транспорту Порошенко задекларував три легкових автомобіля (Mercedes-Benz Vito, BMW F02 і ВАЗ 2108), човен Bayliner 185 R, причіп ПР.

На рахунках у банках у кандидата зберігається 114 млн грн, у членів його сім'ї - 105 тис. грн.

Він також володіє цінними паперами на 8,6 млн грн, має внески в статутний капітал підприємств і організацій у розмірі 71,57 млн грн.

Членами сім'ї Порошенко вказав дружину і неповнолітніх дітей - двох доньок та сина.

Нагадаємо, що раніше Порошенко заявляв, що Україна може стати членом Євросоюзу за 10-11 років. Сьогодні є відчуття, що Європа заборгувала Україні, зазначив нардеп.

Повʼязані теми:

Наступна публікація