Порошенко пообіцяв сказати "нові і неочікувані речі" під час традиційного послання до Ради - ЗМІ

Порошенко пообіцяв сказати "нові і неочікувані речі" під час традиційного послання до Ради - ЗМІ

Фото: Reuters

Президент провів зустріч з депутатами "БПП".

Президент Петро Порошенко заінтригував депутатів "новими та неочікуваними" речима, які він може сказати під час послання до Верховної Ради.

Про це розповів нардеп Володимир Арешонков, передає "Інтерфакс".

"Було сказано, що якісь нові або несподівані речі, можливо, ви почуєте найближчим часом в посланні, яке буде найближчим часом", - передав Арешонков слова Порошенка під час неформальної зустрічі з депутатами фракції "БПП". 

Саме послання президента до парламенту очікується на пленарному тижні від 18 до 21 вересня. 

Зустріч з депутатами фракції Порошенко традиційно проводив у Заліссі. На ній парламентарі ставили керівнику держави запитання, переважно регіонального значення. Про передвиборчу кампанію не говорили. 

"Безпосередньо президент не говорив, що я вам розповідаю, як повинно бути, що ми стартуємо і так далі. Він концентрував увагу на тому, що сьогодні він робить як президент і що планує робити. Чи означає це оголошення початку його участі в передвиборній кампанії? Можливо, так. Але безпосередньо це не звучало", - сказав нардеп.

Нагадаємо, 4 вересня відновили роботу народні депутати – розпочалась дев’ята сесія парламенту. На новий сезон Рада має досить амбітний список законопроектів, деякі з них взагалі можна назвати історичними для української держави. Не менш важливим є те, що ця сесія фактично стане останньою перед президентськими виборами 2019 року.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація