Порошенко попередив про початок нової фази "гібридної війни"

Порошенко попередив про початок нової фази "гібридної війни"

Порошенко попередив військових про важливість політінформації

Глава держави констатував загострення на інформаційному фронті.

Президент Петро Порошенко закликав військових не розслаблятися під час курсу на перемир'я. Глава держави нагадав, що завдання зі звільнення Донбасу та Криму лишається актуальним, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Від замполітів президент зажадав активнішої роботи з особовим складом. Адже на думку глави держави, саме зараз інформаційна складова виходить на перший план "гібридної війни".

"Коли є війна, всі згуртовані, всі мобілізовані, всі знають, чому вони на фронті, для чого їх мобілізували. І зараз коли основні бойові дії призупинені – дехто думає, що основна небезпека вже позаду. Я впевнений, що на інформаційному фронті ситуація лише загострюється. Важливість адекватної політінформації зростає до рівня значимості забезпечення воїнів зброєю, боєприпасами та засобами захисту", - наголосив Порошенко.

Він заявив, що ближчим часом вояки напружено гартуватимуть навички на полігонах. Цього потребує мета – відновлення територіальної цілісності України.

"Повернення! І я за це буду твердо боротися! Бо ті малодушні, які зараз пропонують побудувати мур і залишити це ворогу – це помилка! Не повернувши Донбас, ми не повернемо Крим!", - підкреслив український президент.

Як уже повідомлялося, Порошенко дав наказ всім військам не розслаблятися до перемоги на ДонбасіГлава держави закликав українських військовослужбовців бути в постійній готовності у зв'язку з тим, що загроза активізації протистояння зберігається.

Президент також дав зрозуміти, що українська армія ще довго стоятиме на позиціях у зоні АТО. "Наші війська ще довго стоятимуть на сході, щоб російська солдатня не квартирувала у Києві, Львові чи Одесі", - цитує главу держави його прес-секретар Святослав Цеголко.

Президент Порошенко закликав військових не розслаблятись

Президент Порошенко закликав військових не розслаблятись

Повʼязані теми:

Наступна публікація