Порошенко порадив Зеленському не зустрічатись з Путіним віч-на-віч

Порошенко порадив Зеленському не зустрічатись з Путіним віч-на-віч

Фото: УНІАН

Також попередник дав пораду на випадок, якщо зустрічі не уникнути.

Лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко радить президенту України Володимиру Зеленському не зустрічатись з президентом Росії Володимиром Путіним віч-на-віч. Про це політик написав у соцмережі.

"Щиро радив би президенту Зеленському уникати зустрічі віч-на-віч з Путіним 9 грудня в Парижі. Якщо цього неможливо зробити, то не піддаватись на його КДБ-шні маніпуляції та підлещування, гру на емоціях та вразливих сторонах президента", - зазначив Порошенко.

Раніше лідер "Голосу" Святослав Вакарчук закликав українців підтримати Зеленського перед самітом у "нормандському форматі".

"Навпроти президента Зеленського будуть сидіти троє людей: два партнери, які будуть підтримувати прагнення України до миру, але матимуть свій власний порядок денний, і один представник країни, яка захопила частину нашої території, і у якого позиція – максимально ослабити Україну. Тобто там буде один ворог і два партнера. Але там не буде жодного друга", - наголосив Вакарчук.

Як відомо, лідери "Євросолідарності", "Батьківщини" та "Голосу" скликають мітинг у центрі Києва напередодні "нормандської" зустрічі. Акція під назвою "Червоні лінії" має нагадати президенту Зеленському, що поступки у найважливіших питаннях неможливі. Охороняти заходи будуть три тисячі правоохоронців.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зустріч "нормандської четвірки"
Наступна публікація