Порошенко розповів, як просуваються переговори щодо зустрічі з Трампом

Порошенко розповів, як просуваються переговори щодо зустрічі з Трампом

Президент вважає, що україно-американські відносини мають "фантастичну динаміку".

Президент України Петро Порошенко заявив, що переговори щодо проведення його зустрічі із президентом США Дональдом Трампом просувається "інтенсивно".

В інтерв'ю українським телеканалам Порошенко нагадав, що провів дві телефонні розмови із Трампом. За словами українського президента, ситуація для України в американському істеблішменті, у Білому домі, у Державному департаменті США змінюється на краще.

"Впевнений в тому, що ситуація для України в американському істеблішменті, у Білому домі, в Держдепі змінюється на краще. І я дуже тішуся цьому, бо приходить більше розуміння, більше готовності рішуче діяти на захист свободи та захист демократії. Я впевнений, що Росія дуже розчарована такими результатами", - зауважив глава держави.

Порошенко зазначив, що україно-американські двосторонні відносини зараз мають "фантастичну динаміку".

Нагадаємо, заступник глави Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв раніше казав, що зустріч президента України Петра Порошенка і президента США Дональда Трампа має відбутися якомога швидше, принципово важливо – до майбутньої зустрічі Трампа із президентом РФ Володимиром Путіним.

"Наразі наша дипломатія активно працює над тим, щоб ця зустріч відбулась якомога швидше. Але принципово важливо, щоб вона, дійсно, відбулась до майбутньої зустрічі президента Трампа з президентом Росії", – сказав він. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація