Порошенко розповів, з кого буде формувати нову команду

Порошенко розповів, з кого буде формувати нову команду

Фото: Associated Press

Своїх бізнес-партнерів обіцяє більше не призначати.

Чинний президент України Петро Порошенко, який обіцяє "суттєві зміни" в своїй команді, розповів, що до оновленого складу увійдуть деякі нинішні лідери об’єднаних територіальних громад.

Про це він заявив в ефірі програми "Свобода слова" на каналі ICTV.

Президент зазначив, що пишається програмою децентралізацією, адже це наблизило державу та громадянина. Лідерів ОТГ він назвав молодими людьми, які зуміли налагодити стратегічну комунікацію та піклуються про людей.

"Перший кадровий резерв, перші "ліфти", з яких я буду формувати команду, будуть лідери громад", - сказав глава держави.

Разом з цим він зізнався, що раніше припускався помилок у призначенні певних людей. Їхні прізвища президент не назвав. Жодних бізнес-партнерів та близьких людей Порошенко обіцяє більше не призначати.

Стадіон для двох: як Зеленський та Порошенко планують отримати нових прихильників до другого туру

Стадіон для двох: як Зеленський та Порошенко планують отримати нових прихильників до другого туру

Нагадаємо, 31 березня в Україні відбувся перший тур виборів президента України. Через тиждень ЦВК офіційно оголосила результати голосування. Згідно з результатами підрахунку 100% бюлетенів, до другого туру проходять Володимир Зеленський (30,24%) і Петро Порошенко (15,95%). Тимошенко посіла третє місце з результатом в 13,4%. Єдиним регіоном, де вона здобула перемогу, стала Івано-Франківська область. Порошенко переміг у Львівській і Тернопільській областях, Юрій Бойко - у Луганській та Донецькій областях, а Зеленський - у решті.

Зеленський закликав свого опонента провести дебати на НСК "Олімпійський" у Києві. Порошенко на його виклик погодився. У МВС вже заявили про готовність забезпечити порядок на головній спортивній арені столиці

Повʼязані теми:

Наступна публікація