Астрологи пророкують складний рік для Порошенка

Астрологи пророкують складний рік для Порошенка

Фото: УНІАН

Президент матиме складний рік, але його врятує сприятлива натальна карта.

Рік, що минає, був складним для президента Петра Порошенка. Складалося враження, що він не виправдовує довіри українців, які віддали йому свої голоси на виборах у 2014 році. Його рішення на посту голови держави викликали чимало критики. 

ТСН.ua поцікавився в астрологів, чого чекати президентові України у наступному 2016 році.

Астролог Наталія Нестеренко:

- Найскладнішим роком для президента Порошенка стане третій рік його каденції. У цей час може йтися буквально про небезпеку втрати влади або, як мінімум, серйозного її ослаблення. Передумови до цього виникнуть в період від січня до квітня в результаті змін і складних процесів у структурах влади, коли президент безпосередньо стане однією зі сторін політичного конфлікту.

У березні, травні та в червні будуть зроблені досить радикальні спроби відновити порядок рішеннями про зміни в структурах влади та її окремих органів (уряд, парламент). Ці рішення запустять процес змін в політичних союзах, розстановці політичних сил і політичних об'єднаннях на період до осені 2016 року. В результаті у вересні-жовтні може бути досягнута відносна визначеність і деяке рішення проблем, що загострилися на початку і в середині року.

З іншого боку, ця визначеність і стабілізація можуть бути досить відносними, а процеси, що ослаблюють владу президента продовжаться вже наприкінці 2016-го і в 2017-му році на нових умовах.

Ймовірно, що в результаті весняної кризи, коаліція розпадеться, парламент буде розпущений, уряд відправлено у відставку. Але вибори пройдуть в обстановці крайньої напруженості, їхні результати можуть бути неоднозначними, а новообраний парламент наприкінці літа-восени буде ще менш здатний врегулювати ситуацію і конструктивно взаємодіяти з іншими гілками влади. Це програма мінімум.

Програма максимальної реалізації трансформуючого впливу планет на всі структури влади протягом 2016 року може реалізуватися таким чином, що в країні не тільки зміниться уряд і парламент, але й виникнуть передумови для зміни президента.

Фото: ТСН.ua
Астролог Людмила Халанська:

- У Порошенка в 2016 році будуть напружені моменти, однак у нього настільки сприятлива натальна карта (карта народження), що він випливає з усіх ситуацій.

Протягом усього наступного року у нього багато напружень Сатурна - це якраз говорить про проблеми з владою, з посадою, яку він займає. У тому числі у нього негативні аспекти Місяця, який відповідає за самопочуття, емоційний стан.

Проте особисто він не постраждає. Можливо, постраждає його становище, його посада, але йому це не принесе ніяких особливих страждань.

Фото: УНІАН
Астролог Влад Росс:

- У 2016 році у Порошенка є велика небезпека замаху. Я думаю, що його буде попереджено. Але все ж є ймовірність, що його можуть і не врятувати, оскільки були погані знаки. На це вказує розташування планет. У нього в Будинку смерті у 2016 році буде Марс, планета вогнепальної зброї - небезпека в цьому.

І крім того, на інавгурації Порошенка теж були погані знаки: спочатку впала гвинтівка, а потім і солдат. До речі, нам було показано те саме, коли Янукович приходив до влади, - на його інавгурації перед ним зачинилися двері, потім ще вінок на нього впав.

Небезпека замаху виходить від внутрішніх ворогів. Скільки зараз по Україні ходить людей-фанатиків із рушницями. Тобто, це не буде результатом політичного протистояння. Це буде вчинок якогось божевільного, як наприклад, такого, який вбив Джона Леннона. Охороні Порошенка наступного року потрібно підготуватися до такого сценарію і бути насторожі.

Як повідомлялося раніше, астрологи розповіли ТСН.ua, коли Україна отримає безвізовий режим з ЄС.

Повʼязані теми:

Наступна публікація