Порошенко призначив Зеленському зустріч біля медпункту на НСК для здавання аналізів

Порошенко призначив Зеленському зустріч біля медпункту на НСК для здавання аналізів

Фото: Associated Press

Медобстеження хочуть пройти перед дебатами.

Петро Порошенко погодився перед дебатами пройти медичне обстеження разом із Володимиром Зеленським, заявив керівник виборчого штабу чинного президента Олег Медведєв.

За його словами Петро Порошенко готовий завтра, 5 квітня, о 9 ранку обстежитися у медпункті НСК "Олімпійський". Зокрема, здати всі необхідні аналізи – щодо вживання алкоголю і наркотиків.

"Це повинна бути незалежна експертиза, результати теж важливі для виборців", - сказав Медведєв. Якщо Зеленський не з'явиться, Порошенко може самостійно здати аналізи.

Нагадаємо, 1 квітня Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила на теледебати обох кандидатів у президенти. Спочатку команда Зеленського відмовилася від пропозиції. Утім у соцмережах українці почали ширити хештег #хочубачитидебати. Народні депутати Ірина Геращенко та Марія Іонова  зареєстрували законопроект про обов’язкові дебати кандидатів в президенти перед другим туром виборів.

Увечері 3 квітня кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський викликав чинного президента Петра Порошенка на дебати на НСК "Олімпійський". Крім того, у відеозверненні він заявив, що кандидати повинні обов'язково пройти медичну експертизу і довести, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів. У ніч проти 4 квітня  Петро Порошенко заявив, що готовий дебатувати на стадіоні зі своїм суперником у другому турі виборів президента Володимиром Зеленським. 

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація