Представник Зеленського у Раді розповів, яку ідеологію сповідує партія "Слуга народу"

Представник Зеленського у Раді розповів, яку ідеологію сповідує партія "Слуга народу"

Фото: Громадське

Політсила хоче запропонувати нову модель економіки.

Представник президента України Володимира Зеленського у Верховній Раді Руслан Стефанчук та ідеолог партії "Слуга народу" сказав, що в основі ідеології цієї політсили лежить лібертаріанство.

Про це Стефанчук сказав в інтерв'ю LB.ua.

За його словами, ця ідеологія передбачає "ліберальну модель економіки, ліберальну модель відносин з відповідними національними особливостями".

"У нас 28 років розказували про нашу унікальність, ідентичність, державотворення, ніхто не займався економікою, спілкуванням з народном. Основна місія - зламати систему і запропонувати нову модель економіки, де держава стає сервісом, пропонує іншу якість наданих послуг, запускає приватні ініціативи в усі сфери, де існує судовий захист будь-якої ініціативи, куди прийде інвестор і отримає гарантії, створить робочі місця", - сказав Стефанчук.

Нагадаємо,  у соціологічних даних групи "Рейтинг" за 16-21 травня цього року вказується, що лідером електоральних симпатій українців залишається партія "Слуга народу", яку готові підтримати 43,8% тих, хто має намір голосувати і визначився з вибором. На другому місці – партія "Опозиційна платформа – За життя" із підтримкою в 10,5%. Третю позицію розділяє "БПП Солідарність" – 8,8%, а четверту і п'яту відповідно "Батьківщина" (7,3%) і партія "Сила і честь" на чолі з Ігорем Смешком (5,1%).

У разі зменшення прохідного бар'єру до парламенту зайдуть представники політичної сили Святослава Вакарчука "Голос" (4,6%), "Радикальної партії" Олега Ляшка (3,3%) і "Опозиційного блоку" (3,2%). 

Верховна Рада не включила до порядку денного законопроектів Зеленського

Верховна Рада не включила до порядку денного законопроектів Зеленського

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація