Президент призначив 7 голів військово-цивільних адміністрацій на Донбасі

Президент призначив 7 голів військово-цивільних адміністрацій на Донбасі

Президент сподівається на добросовісність та патріотизм новопризначених очільників / Фото: Facebook/Адміністрація президента

Петро Порошенко назвав, хто керуватиме деякими районами Донецької та Луганської областей

 Президент призначив 7 керівників військово-цивільних адміністрацій в деяких районах Донецької та Луганської областей. Відповідний указ з'явився на сайті глави держави. 

У Донецькій області очільниками ВЦА стали: майор міліції Олег Ліванчук – у місті Красногорівка, полковник Павло Малихін – у Авдіївці; Андрій Сілич – у Вугледарі. У Луганській області призначено Володимира Дерев'янка керівником військово-цивільної адміністрації села Кримське, Григорія Пригебу – сіл Трьохізбенка, Кряківка, Лобачеве, Лопаскине та Оріхове-Донецьке, Сергія Шакуна – селища Новотошківське та села Жолобок Попаснянського району, а також Віталія Шведова – сіл Троїцьке та Новозванівка Попаснянського району.

Крім того, президент доручив Кабміну забезпечити належне фінансування діяльності військово-цивільних адміністрацій, а їхнім очільникам подати за тиждень свої пропозиції  щодо структури і штатного розпису відповідних військово-цивільних адміністрацій.

Нагадаємо, експерти підрахували провали та досягнення президентства Порошенка

Повʼязані теми:

Наступна публікація